Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona Broń
Hisio:
Moja ulubiona broń to Ulumulu, głównie za wygląd, ale fajnie jest też pobiegać sobie między orkami, którzy nic ci nie robią. A tak poza tym to lubię jeszcze Kuszę wojenną (za zadawane obrażenia) i Czerwony Wiatr (za nazwę ) to mój ulubiony ekwipunek, no i może jeszcze Uriziela, ale to tylko za siłę.
Elrond Ñoldor:
Moje ulubione bronie:
Uriziel- świetna broń zabiera duzo życia , wogóle fajnie mi się nią ciachało
Pałka- może to głupie, ale jaka fajna uciecha gdy po długiej walce zabijemy nią orka
ÂŁuk Diega - dobry łuk, zdobyłem go kodem, miał dla mnie dużą wartośc sentymentalną
To chyba wszystkie, więcej nie pamiętam bo w G1 grałem 1,5 roku temu.
Pozdrawiam
Anmarius:
Moje ulubione bronie to:
Uriziel ze względu na wygląd, na moc, na obrażenia. Też mi się podoba dlatego, że trudno go zdobyć, i że pojawia się na końcu gry. Bo gdybyśmy go dostali w trzecim rozdziale, to byśmy wymiatali po prostu
Smoczy ÂŁuk ze względu na wygląd, obrażenia.
Pozdrawiam...
Ork - myśliwy:
Ja z broni w G1 najbardziej lubię:
Urizel - potężna broń, ładny wygląd, potrzeba tylko 30 punktów siły aby jej używać. ( nie lu bię w niej tylko tego, że odrazu zabija )
Ulu - mulu - fajna bo orkowie cię nie tłuką , ładnie wygląda i zadaje nienajgorsze obrażenia.
Pięść trola - nieżle wygląda i zadaje dużo obrażeń.
Kusza wojenna - dobra broń dalekiego zasięgu.
sokers:
Co do broni to można wymieniać i wymieniać, ale do sedna. Najbardziej lubie wyglądać jak bezlitosny barbażyńca! Do tego najbardzie przydaje się KRZYK WOJOWNIKA oraz BOJOWA KUSZA i dotego dużo siły i wymiatasz prawie wszystko !
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej