Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Kaczor Donald
Visor:
Nie będę mówił jak popularny jest zrzędliwy kaczor jest zarówno jak w komiksach jak i kreskówkach bo nie ma za bardzo co mówić. Kiedy byłem młodszy kupowałem komiksy kaczora Donalda jak i Giganty. Oglądałem również kreskówki z nim na TVP1 lub oglądałem te nagrane na Video. Komiksy bardzo mi się podobały między innymi tym jak były rysowane. Ta kreska coś w sobie miała . Oczywiście przygody Donalda, siostrzeńców, Sknerusa itd były interesujące i przy okazji humorystyczne. Lecz po jakimś czasie wyrosłem z tego a na jednej z półek w mojej szafce leżą masy numerów kaczora i gigantów. Choć przyznam że czasami chętnie do tych komiksów wracam. A kreskówkę z Donaldem oglądam dalej .
slawex:
Taa te komiksy były najlepsze pamiętam jak się wypożyczało z biblioteki te komiksy(były o wieeele grubsze) i kupowało ze sklepu z jakimś gadzetem :)
a teraz to tylko widuje 2 kaczory na TVN ale bez rodzinki(również zabawne xP) ^^
Reynevan:
Tak , dobrze pamiętam jak usilnie wyciągałem kasę od mamy by kupić sobie nowy numer tejże gazety. Uwielbiałem czytać o przygodach Donalda, Sknerusa i goofiego, ale tak naprawdę chodziło tylko o różne gadżety dołączone do gazety . Choć sam komiks też był super. Muszę przyznać, że nawet ostatnio zacząłem razem z młodszą siostrą oglądać w TV ich przygody
Nawigacja
Idź do wersji pełnej