Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Wasze Imiona
.:KERTH:.:
Ja mam imie Adam. Niezbyt lubie to imie, ale cóż poradzić? Moja babcia mówi, że to męskie imie, ponieważ pierwszym mężczyzną na świecie był Adam. Hehe
VwB:
Moje imię jest wg. mnie oryginalne i wyjątkowe, brzmi one Wiktor. Utarło się jakoś, że jest to imię pochodzenia Rosyjskiego(gdzie jest one dosyć tam popularne), jednak jest one pochodzenia ÂŁacińskiego. Oznacza one zwycięzcę, i chyba w pełni mnie oddaje. Pasuje także do mojego charakteru bad boya. Nie zamienił bym na żadne inne, nigdy... Innych imion nie mam, bo co więcej? Jedno starczy.
Alsvithe:
Anna. Bardzo popularnie, normalnie, bez szaleństw, oczywiście jak większość czasem mnie moje imię wnerwia. I nie mam pojęcia jakiego zdrobnienia używać żeby było dobrze. Nigdy dobrze nie jest :P
Na drugie Karolina. Moje alter ego :P
Tyle.
mag kręgu płomyczka:
Ja na pirwszę imię mam Paweł. Nic mi wnim nie przeszkadza, natomiast w drugm bardzo(tylko proszę się nie śmiać), bo brzmi ono SZCZEPAN:-(
Vedymin:
Ja mam na imie Paweł. Nigdy niezastanawiałem się czy mi sie podoba czy nie. Poprostu rodzice mnie tak nazwali i już. A na drugie to mam Kazimierz (w skrócie Kazik ) po moim dziadku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej