Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Wasze Imiona

<< < (12/48) > >>

OS@M@:
Na pierwsze mam na imię Przemek na drugie Andrzej ze chsztu a na Trzecie ÂŁukasz z bierzmowania to ostatnie wybrałem z dwóch powodów po pierwsze mówili na mnie ÂŁukasz, a po drukie to mam braciszka o imieniu ÂŁukasz pozdrawiam wszystkich z tawerny    

Hillel:
Ja mam na imię Adam. Historia wiąże się z tym niesłychana, bo podobno był to pomysł mojej babci. Chciała, aby jej wnuczęta nazywały się kolejno "Adam i Ewa". No i chyba jej się udało...
Samo imię bardzo mi pasuje, nie jest zbyt często spotykane w erze Piotrków, Marcinów, pacynów i innych. Nie wyobrażam sobie, abym mógł mieć inne. Znajomi i rodzina raczej też.

Tidus:
Nie Michał, nie Mateusz, Roman tylko Dominik/Kamil/Maciej - Maciek mi się podoba, a na moje dwa pierwsze nie mam/miałem wpływu i nigdy nie pytałem

Izrael:
Ja na imię mam Kamil/Jakub. Trzeciego imienia nie mam bo nie miałem bierzmowania, a moje pierwsze imię bardzo mi się podoba i jestem z niego zadowolony. Nie ma dużo Kamilów na świecie i dlatego wydaje mi się oryginalne. Jakub- To imię też mi sie podoba chociaż jest więcej osób noszących to imię, ale i tak mi się podoba.

XAR_DAS:
Ja mam na imię Kamil, a na drugie Sławek . Trzeciego nie mam, bo nie miałem jeszcze bierzmowania. Mam fajne imię, szczególnie dlatego że w mojej klasie jest 3 kamilów. Z jedneym siedzę w ławce, i gdy pani pyta do tablicy zawsze pytam się który kamil, czsami się upieczę, iwybiera tego drugiego
Moje przezwisko to Barek\ Barki\Barka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej