Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Wasze Imiona
Celeb:
Mam na imię Przemek i imię mi się bardzo podoba.Nie jest takie pospolite i ładnie brzmi.O ile pamiętam to znaczy CZÂŁOWIEK ROZUMNY i cieszę się z tego xD.Drugie moje imię brzmi Tomasz [po tacie].Pospolitę imię ,ale ładniej brzmi niz naprzykład Adam.
Marcivo:
Jak nie trudno się domyślić mam na imię Marcin. Imię bardzo mi się podoba, ze względu na jego męskość, w gruncie rzeczy też taki jestem, więc do mnie pasuje.
Przy okazji witam na forum.
Arisa:
Paulina Maria Magdalena.
W sumie moje imię nie jest tak popularne, jak Karolina czy Ania, przez co większość osób łatwiej mnie zapamiętuje. ^^ Mi osobiście podoba się to imię, jednakże, podobnie jak Selene, nie wierzę w magię imion.
Tiw:
Jak na razie mam tylko jedno imie Adrian nie jest ono super imieniem choć wole to od Henryka albo Zbigniewa. Nie mam przezwiska kumple mówią do mnie Adi (skrót) (na innego Adriana mówią Adek wg. mnie daremnie)
Znaczenia moich imion nie znam i nie poznam bo nie zależy mi a tym.
Jeżeli obraziłem jakiegoś Henia czy Zbyśa to przepraszam.
Hagen13:
Ja mam na imię Piotr a na drugie Rafał.Mi te imiona się podobają,cieszę się,że nie mam jakiegoś "nietypowego" jak Wawrzyniec :P itp.W szkole mówią do mnie po ksywce,którą sami wymyślili ale jej tu nie przytoczę,bo się niezmiernie wstydzę .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej