Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
GTA: San Andreas
Cesc:
Napewno w nią graliście. A za co ją podziwiacie?
Podziwiam ją za:
- Duże możliwości :
- Gdy wskoczysz na samochód, najlepiej tir i gdy w niego strzelisz, to tir jedzie z dużą prędkością i gdy masz snajpere strzelaj w opony( samochodów za tobą) to fajna będzie zabawa.
- Podoba mi się tuning samochodów.
- Podoba mi się rozwijanie postaci.
- Duży wybór, walk: karate, boks, kid boksing ( jak go na uczysz u trenera w siłowni).
- Duży wybór samochodów, ciuchów, tatuaż iyp.
No i jest fajna zabawa, w czasie gry, no wiadomo rzeźnie lol .
To by było na tyle.
Pozdro.
Elrond Ñoldor:
GTA San Andreas to bardzo fajna gra, którą przeszłem cztery razy ( ale oczywiście wole gry RPG )
Lubie ją za:
- fabułę
- dóża ilość broni
- można zrobic sobie fryzure według upodobań
- ciuchów tyle...
- samochody, chociaż nie wiem czemy nie zrobili samochodów marki
Audi, Peżo, Reno, Fiat , Mazda, Suzuki... , czyli taki które jeżdżą
po Europie
- motocykle, samoloty i inne pojazdy którymi można było sie przemieszczać
- szczegulnie podobały mi sie pościgi policyjne przy trzech gwiazdkach
- i oczywiści przy tej grze szybko mija czas
Pozdrawiam
Arkhan:
Jedna z lepszych gier owego gatunku. Wiele ciekawych i interesujących innowacji w stosunku do poprzednich części - od tatuży poprzez tunig samochodów. Czy to trening na siłce, czy pobieranie nauki sztuki walki - każdy znajdzie coś dla siebie. Fani Samolotów, Pociągów, Autobusów, motorów, wyścigówek - świat dla was. ÂŚwiat dużych pięniedzy. Gra oferuje ukończenie kursów - czy to samolotów czy szkoły jazdy, co dla mnie - ma duży plus. Kolejną innowacją jest ala Rpg'owe statystyki - siła, szybkość, max zdrowie, i poszczególne opanowane bronie. To tylko mała garstka tego co oferuje San Andreas, gra, która dla mnie po świetnym acz krótkim Vice City, odniosła wielki sukces.
Z wyrazami szacunku...
Arkhan
rdr.:
GTA:SA... Piękny tytuł...
Gra mnie wciągnęła od samego początku. Wiele rzeczy było zupełnie nowych w stosunku do poprzednich części. Charakteryzowanie swej postaci trochę mnie denerwowało. Dużo było z tym roboty i trzeba było mieć na to trochę czasu. Podobały mi się zaś różnorodne misje, zwłaszcza w pierwszym mieście, gdyż tam było najwięcej akcji dotyczących gangów. Przejście całej gry zajmuje wiele godzin, tak więc jest to gra dla cierpliwych.
mejdej:
Samą grę uważam za udaną. Posiada fajny klimat i fabułę. Główny bohater jest spoko. Jest dużo możliwości rozwoju postaci. Grę przeszedłem, jednak nie wydaje mi się, bym zrobił to jeszcze raz. Znudziła mi się. Przez pewien czas grałem w MP (MultiPlayera). Gra staje się ciekawsza. Do wyboru jest wiele serwerów. Od normalnej rozgrywki, przez wyścigi i wojny między drużynami. Gdy gramy normalnie mamy wiele możliwość, np. tworzyć własne gangi, wykupować posidłości itp. MP jest dla mnie o wiele ciekawszy niż normalna gra...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej