Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Nowy Patch
McSloniu:
--- Cytat: jacksonheyes w 19 Kwiecień 2009, 16:14:33 ---Moja opinia jest taka,że żaden patch nie poprawi tylu błędów.Nawet gdyby się starali to i tak będzie to najsłabsza pod względem płynności gra z serii gothic.
--- Koniec cytatu ---
Znalazł się zawodowy "patcher", wystarczy spojrzeć na patch do Gotha 3 1.70. Mimo, że nie jest doskonały to poprawia sporą liczbę błędów i niedoróbek. Miejmy nadzieję, że wyjdzie patch poprawiający płynności gry... oby ba marzeniach moich się nie skończyło... ;D
Ci@cho:
--- Cytuj ---Znalazł się zawodowy "patcher", wystarczy spojrzeć na patch do Gotha 3 1.70. Mimo, że nie jest doskonały to poprawia sporą liczbę błędów i niedoróbek.
--- Koniec cytatu ---
Ale płynności zbytnio nie poprawia u mnie chodzi gorzej niź na patchu 1.6.
McSloniu:
--- Cytat: Caldwell w 19 Kwiecień 2009, 22:35:19 ---Ale płynności zbytnio nie poprawia u mnie chodzi gorzej niź na patchu 1.6.
--- Koniec cytatu ---
To dziwne, bo u mnie chodzi sporo lepiej, na wyższych ustawianiach.
jacksonheyes:
Z jednej strony jestem zadowolony z patcha 1.7,bo usunął on dużo błędów w grze,ale z drugiej pogorszyła się stabilność gry.Zgadzam się z kolegą wyżej,że ścina się gorzej niż na 1.6.
Maliniak:
ej podajcie mi teraz najnowszy patch do gothica 3 zb ?? sory ale nie chce mi sie czytac:D
Lenistwo! Odpowiedź na twoje pytanie widnieje kilka postów wyżej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej