Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Nowy Patch
Szkodnik6:
Kurdę ale ze mnie gapa, zapomniałem dodać, że to są alternatywne linki dla tych, którzy ściągają z gram.pl(czyli tych powyżej). Osoby posiadające m.in. Neostradę mają słaby transfer, wiem bo np. ja do nich należę. Przepraszam za błąd.
Ci@cho:
Przyjrzałem się bliżej temu patchowi. Zbroje fajne tylko że zbroja maga to przekolorowany strók koczownika, a tekstury jakby w paincie robione. Miecze też fajne, niektóre tarcze troche dziwne ale jest OK. Dodali nawet ładne chełmy ale jednego nie da się założyć. No i niestety gra bardziej muli. A i za ścianą w Nordmarze jest teraz cała chmara ludzi. To chyba ma rozwiązać problem z niektórymi questami. To tyle.
Respev:
--- Cytuj ---A i za ścianą w Nordmarze jest teraz cała chmara ludzi. To chyba ma rozwiązać problem z niektórymi questami. To tyle.
--- Koniec cytatu ---
W poprzednich wersjach gry było tak samo.
McSloniu:
Moim zdaniem patch 1.0.89 jest całkiem dobry, poprawia sporo błędów. Ciekawy jestm co wyniknie z patcha 1.1.
jacksonheyes:
Moja opinia jest taka,że żaden patch nie poprawi tylu błędów.Nawet gdyby się starali to i tak będzie to najsłabsza pod względem płynności gra z serii gothic.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej