Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Xardas
Nocturn:
--- Cytat: GaroK w 02 Sierpień 2013, 22:08:11 ---Powiedziałem to?
--- Koniec cytatu ---
Nie musiałeś, Twoje facepalmy wszystko za Ciebie powiedziały.
--- Cytat: GaroK w 02 Sierpień 2013, 22:08:11 ---wyzwałem kogoś?
--- Koniec cytatu ---
Za wyzwanie kogoś dostałbyś kolejne kilkadziesiąt procent warna, także nie zalecam.
--- Cytat: GaroK w 02 Sierpień 2013, 22:08:11 ---mówcie sobie co chcecie,lecz warto by brać pod uwagę też inne części, a nie jakieś to się działe przed stworzeniem/powstaniem tamtego.
--- Koniec cytatu ---
Bo najpierw zostaje wydana poprzednia część bez dokładnego przemyślenia kolejnej części?
--- Cytat: GaroK w 02 Sierpień 2013, 22:08:11 ---Thorusa też można było zabić w I więc patrząc na to przysługuje mi prawo założenia tematu taki jak ten,tylko z thorusem i mogę się tak samo wytłumaczyć.
--- Koniec cytatu ---
Twórcy dali możliwość zabicia niektórych postaci w Gothic, gdyż nie mieli jeszcze zaplanowanej kolejnej części. Dopiero później okazało się, że grupa skazańców z Krukiem na czele ulotniła się gdzieś i później założyła obóz na bagnach.
--- Cytat: GaroK w 02 Sierpień 2013, 22:08:11 ---A teraz między nami to co? pogaduszka nastolatek o dziewczyńskich sprawach? hłe hłe. drzemy tutaj morde jak politycy i pewnie zaraz po warnie dostaniemy
--- Koniec cytatu ---
Hehe, dobre... Zatem uspokój się i po sprawie, bo zapewne nie jedną osobę zaczęło irytować Twoje zachowanie.
--- Cytat: GaroK w 02 Sierpień 2013, 22:08:11 ---Ja za wolno myślę,nie poradzisz.
radze zakończyć tą sprzeczkę,jeśli ci ulży to możesz mi ostatni raz pojechać.
--- Koniec cytatu ---
Nie ma to jak edytowanie postów.
Isentor:
Takie gdybanie jest fajnie, pobudza wyobraźnię. Ciężko w dzisiejszych czasach o młodych ludzi z wyobraźnią. Osobiście już z tego wyrosłem, ale chętnie poczytam co młodsi fani serii mają do powiedzenia.
p.s.
Przywołuję obu Panów do porządku.
piter118:
xsardas żyje pojawia się w gothicu 4 jako zjawa bo on jest tych zaświatach
GaroK:
jaka zjawa? to było toś w rodzaju ''hologramu'', a sam pojawia się osobiście w grze.
irask2:
--- Cytat: Elrond w 27 Lipiec 2013, 12:50:54 ---To w końcu co się z nim stało?
--- Koniec cytatu ---
Faktem dość dziwnym jest, że skoro Bezi powalił Xardasa i wrócił do Myrtany, aby czynić coś co Nekromancie było wybitnie nie po myśli (inaczej by nie walczyli, tak?), to dlaczego nie zszedł on za Bezim do "Krain Znanych" aby powstrzymać go przed spełnianiem swej misji?
To tak trochę nieprzemyślana decyzja. Albo ja o czymś nie wiem...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej