Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Xardas

<< < (5/11) > >>

GaroK:

--- Cytat: Nocturn w 26 Lipiec 2013, 21:37:17 ---Zauważ, że wątek został rozpoczęty jeszcze przed premierą Arcanii.

--- Koniec cytatu ---
zaraz napiszę temat co się stało ze snafem G3-G4 i powiem to samo.

Xardas i tak wtedy przeżył,narrator powiedziałby że zabił go bezi,bo było by to bardzo ważne,a nie powiedział tego od tak dla jajec uważacie? to tylko bójka była.

Nocturn:

--- Cytat: GaroK w 02 Sierpień 2013, 17:22:20 ---zaraz napiszę temat co się stało ze snafem G3-G4 i powiem to samo.

--- Koniec cytatu ---
To samo? Czyli to:

--- Cytat: Nocturn w 26 Lipiec 2013, 21:37:17 ---Zauważ, że wątek został rozpoczęty jeszcze przed premierą Arcanii.

--- Koniec cytatu ---
?

Czy naprawdę ważne jest to, co działo się z niektórymi postaciami pomiędzy fabułą Gothic 3 a Arcanii? Skoro nie występowali w danej części, to prawdopodobnie nie było ich na kontynencie (mogli wrócić w swoje rodzinne strony) lub po prostu byli zbędni w danej części gry. Są oni ludźmi, więc mogli w tym czasie robić praktycznie wszystko. Xardas mógłby zostać dodany w G3ZB, tylko po co? Widocznie twórcy stwierdzili, że wyjątkowo w tej części wiedza Xardasa nie będzie potrzebna do ukończenia głównego wątku fabularnego, więc go nie dodali. Ponadto w Gothic 3 wieża Xardasa znajdowała się w Nordmarze, a cała fabuła G3ZB rozgrywa się w Vengardzie, także mógł on w tym czasie zwyczajnie żyć w swojej wieży. Według mnie całe to dociekanie nie ma większego sensu.

GaroK:

--- Cytat: Nocturn w 02 Sierpień 2013, 21:14:16 ---Ponadto w Gothic 3 wieża Xardasa znajdowała się w Nordmarze, a cała fabuła G3ZB rozgrywa się w Vengardzie, także mógł on w tym czasie zwyczajnie żyć w swojej wieży. Według mnie całe to dociekanie nie ma większego sensu.

--- Koniec cytatu ---

Był wtedy na zachodzie,więc w nordmarze nie miał raczej czego szukać.
A jeśli mam  brać pod uwagę Arcaniie,to poprostu się pobili,bezi wrócił do myrtany,Xardas się obudził i pewnie spoglądał na bezimiennego z tamtąd,myśląc:To głupiec,nie ma po co się wtrącać,wojna sama się zakończy A gdy bezi wypłynął z kontynentu,Xardas ruszył gdzieś za nim by mieć go na oku. -coś takiego.Zamiast wyciągnąć prostą odpowiedź z prostego pytania,to wymyślacie tu jakieś przygody o Xardasie i burdelu,lub Wrzodzie,sprowadzając na koniec wszystko do hitlera(w przenośni).Ruszyć łepetyną to aż tak nie boli <huh>.

Nocturn:

--- Cytat: GaroK w 02 Sierpień 2013, 21:45:02 ---Zamiast wyciągnąć prostą odpowiedź z prostego pytania,to wymyślacie tu jakieś przygody o Xardasie i burdelu,lub Wrzodzie,sprowadzając na koniec wszystko do hitlera(w przenośni).Ruszyć łepetyną to aż tak nie boli <huh>.

--- Koniec cytatu ---
Zabronisz mi mieć inne zdanie? Poza tym wiesz czym jest dyskusja? Sądząc po kilku Twoich - wątpię. Otóż dyskusja jest po to, żeby każdy mógł wyrazić swoją opinię, ale niestety Ty nie jesteś w stanie tego pojąć. Od razu rzucasz błotem w osobę, która ma inne zdanie. Skoro Twoje teorie są takie niepodważalne, to potwierdź je prawdziwymi argumentami, a nie swoją wyobraźnią. <facepalm> <facepalm> <facepalm>

GaroK:

--- Cytat: Nocturn w 02 Sierpień 2013, 21:52:29 ---Zabronisz mi mieć inne zdanie?

--- Koniec cytatu ---
Powiedziałem to? wyzwałem kogoś? mówcie sobie co chcecie,lecz warto by brać pod uwagę też inne części, a nie jakieś to się działe przed stworzeniem/powstaniem tamtego.Thorusa też można było zabić w I więc patrząc na to przysługuje mi prawo założenia tematu taki jak ten,tylko z thorusem i mogę się tak samo wytłumaczyć.

--- Cytat: Nocturn w 02 Sierpień 2013, 21:52:29 ---Poza tym wiesz czym jest dyskusja?

--- Koniec cytatu ---
A teraz między nami to co? pogaduszka nastolatek o dziewczyńskich sprawach? hłe hłe. drzemy tutaj morde jak politycy i pewnie zaraz po warnie dostaniemy bo powoli odchodzimy od tematu
Ja za wolno myślę,nie poradzisz.
radze zakończyć tą sprzeczkę,jeśli ci ulży to możesz mi ostatni raz pojechać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej