Autor Wątek: Diego - gdzie on jest i jak wykonać jego zadanie?  (Przeczytany 3090 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lees

• Myśliwy
  • Reputacja: 60
  • "Boga nie ma w domu, wyjechał na wakacje do Vegas"
Diego - gdzie on jest i jak wykonać jego zadanie?
« dnia: 17 Grudzień 2008, 19:13:26 »
Bawiąc się z kodami, "przyzwałem" sobie Diego. Zdziwił mnie jego zmieniony wygląd. Pogadałem i dostałem misję by spotkać się z Miltenem w Gothcie. Dlatego pytam: Gdzie w ogóle można bez kodów spotkać Diego i jak wykonać jego misję? - Milten jest u mnie już w Vengardzie i nie ma opcji dialogowych. 

Offline Alfeim

• Magnat
  • Reputacja: 0
Odp: Diego - gdzie on jest i jak wykonać jego zadanie?
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Grudzień 2008, 19:30:07 »
Bawiąc się z kodami, "przyzwałem" sobie Diego. Zdziwił mnie jego zmieniony wygląd. Pogadałem i dostałem misję by spotkać się z Miltenem w Gothcie. Dlatego pytam: Gdzie w ogóle można bez kodów spotkać Diego i jak wykonać jego misję? - Milten jest u mnie już w Vengardzie i nie ma opcji dialogowych. 
Nie można go nigdzie spotkać. Miał pewnie grać jakąś role, ale autorzy z tego zrezygnowali i nie umieścili go w grze.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 17 Grudzień 2008, 19:30:07 »

Offline Sajan

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Grudzień 2008, 20:59:17 »
Tak jak wyżej.Pewnie miał rolę, ale JoWooD tak spieszyło Trine Games, że zrezygnowali.Zresztą trzeba nie było spieszyć Piranie przy g3 i trine games przy G3ZB to by były o wiele lepszy.No ale to już nie nasza wina i możemy sobie jedynie gdybać.Co do diego to faktycznie dziwnie wygląda.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #2 dnia: 17 Grudzień 2008, 20:59:17 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18