Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Magiczna Kusza

<< < (3/4) > >>

Pabloo:
Magiczna Kusza jak i Magiczny ÂŁuk jest bardzo dobrą bronią ,ale szkoda że mają tylko 10 magicznych bełtów.

Beregond:
Magiczna kusza posłużyła mi do zabicia Kruka, ponieważ było to niemal nieosiągalne w walce wręcz. Nie uważam za złe tego, że jest do niej tylko 10 bełtów. Gdyby było ich więcej, gra stała by się zbyt łatwa. ;)

--- Cytuj ---Szkoda że posiada ona tylko ok 10 bełtów (Nie pamiętam dokładnie) ale można z niej strzelać również zwykłą amunicją.
--- Koniec cytatu ---

Hm, być może miałem buga, albo coś w tym rodzaju, ale w moim przypadku po skończeniu się magicznych bełtów kusza zostawała na plecach bohatera, jednak nie reagował on na polecenie jej użycia.

Borubar:
To nie jest bug, to normalne, co do kuszy to jest dobra broń wymagająca niewiele siły (chyba tylko 75 pkt) i zadająca spore obrażenia, szkoda że można jej użyć tylko 10 razy.

Rikka Malkain:
Moim zdaniem też należała do Qahodrona i dlatego została pochowana razem z nim.
A 10 bełtów było może dlatego, że nawet Qahodron używał jej tylko na specjalne okazje, a co do jej użycia mało się przyda z tymi dziesięcioma bełtami, więc miałem ją na plecach bo fajnie wyglądała, ale do strzelania i tak używałem kuszy łowcy smoków.

Isentor:
przywracanie wątku

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej