Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Recepta na nie zacinanie się ZB!
Ainur:
--- Cytat: Thompson04 w 12 Grudzień 2008, 13:46:12 ---To co napisałeś nazywa się najniższe parametry, a to gdy gra się zacina chyba każdy domyślnie by zrobił :huh:
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Alfeim w 12 Grudzień 2008, 13:45:17 ---Ten pomysł musi pochodzić wprost od samego Boga, bo normalny śmiertelnik w życiu by takiego czegoś nie wymyślił.
--- Koniec cytatu ---
Znam ludzi, którzy nie wiedzą takich rzeczy.
Zresztą niektórzy się skarżą że ZB się im zacina to ja daje im radę żeby już nie było takich tematów.
Robben:
A idź że. Na takiej grafice grać to lepiej nie grać :P. Cenię sobie jakość, więc taka opcja odpada. Znacznie lepiej już obniżyć odległóść szczegółów i nie właczać HDR i AA, a wtedy gra działa dosyć dobrze.
Ci@cho:
Nawet grając na najnizszych detalach przytnie na pare sekund
Khaleb:
Sorry,że się wtrącę, ale kolega miał dobre intencje:) A poza tym, to ZB jest wielką porażką. Ten dodatek mi się tnie niemiłosiernie na detalach ustawionych na średnie, gdzie w G III chodziło w porządku. Coś tu jest nie tak, skoro wymagania miały być zoptymalizowane.
McSloniu:
Mamo! Nie ma ktoś lepszych rzeczy to roboty jak pisanie tutoriali na zmiejszanie ustawień gry... jak jest ktoś taki kto nie umie zmiejszyć detali to mi go żal. A przy okazji nasz komputer po pierwszym włonczeniu gry ustawia zalecane ustawienia więc nie wiem po co temat... Może nie długo ktoś zacznie pisać takie rzeczy że Gothic 3 Zmierzch Bogów można kupić na gram.pl....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej