Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Recepta na nie zacinanie się ZB!

<< < (3/3)

Leon91:

--- Cytat: McSłoniu w 18 Grudzień 2008, 19:30:41 ---Mamo! Nie ma ktoś lepszych rzeczy to roboty jak pisanie tutoriali na zmiejszanie ustawień gry... jak jest ktoś taki kto nie umie zmiejszyć detali to mi go żal. A przy okazji nasz komputer po pierwszym włonczeniu gry ustawia zalecane ustawienia więc nie wiem po co temat... Może nie długo ktoś zacznie pisać takie rzeczy że Gothic 3 Zmierzch Bogów można kupić na gram.pl....

--- Koniec cytatu ---

No niby ustawia ale mi np. Komputer standardowo ustawił szczegółowość na "wysokie" ale wyglądało to troche jak pokaz slajdów...Co do założyciela tematu to nigdy bym nie wpadł,że grafike trzeba obniżyć żeby mniej cieło...:P

Ci@cho:
Widac ze ludzie nie maja pomyslow na nowe watki. Zapomnial jeszcze dodac by wlaczyc antyaliasing na conajmniej x4

truebezi:
U mnie nawet obniżenie wszystkich możliwych ustawień nie pomaga. Macie chłopaki jakieś rady oprócz oczywiście: wymiany sprzętu, formata dysku, reinstalacji systemu, wgrywania patcha i czekania na kolejną łatkę  ;D

Amadi jaja sobie robiłem  :huh:

Ci@cho:
Tu nic nie pomoze. Trzeba sie z tym pogodzic ze gra ma wymagania skopane na maxa. No nic trzeba cierpliwie czekac na kolejne patche chociaz ZB juz chyba nic nie uratuje.

Cichy:
U mnie g3 ZB działal czysto do czasu ;/ i zalezy od patcha......... (Tak mi sie wydaje)
Bo u mnie na patchu 1.6 gra dzialala czysto ale znikali rozni npc i go wykasowalem ;/
na wersji 1.07 gothic dzialal czysto z przycieciem na 1 minute i zniknol mi tylko Lee ;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej