Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy to nie dziwne??
PLShayloPL:
Witam, otóż chcę się was spytać czy nie uważacie to za dziwne że w każdej części z serii Gothic nasz hero nic nie umie, to znaczy żadnych umiejętności, nie ma za wiele siły i zręczności i innych atrybutów.
Rozumiem iż w 1 części mógł być zwykłym słabym wieśniakiem z Myrtany i nic nie umieć, w 2 części również jak skały na niego spadły w świątyni ÂŚniącego to zapomniał prawie wszystko. Ale w 3 i dodatku do 3 części Gothic to nie rozumiem bo właściwie nic się nie stało takiego.
Mam nadzieję że może z 4 zostanie przy jakiś wyuczonych atrybutach.
Sajan:
Ale przecież w Gothic 3 nie zaczynamy od początku.W dodatku przeszedł przez inny wymiar potem leżał tydzień w Silden to zapomniał..A w 4 pewnie będzie wyuczony łowienia ryb w końcu rybak :D
Isentor:
Ta zapomniał. Wyszkolony komandos też zapomina o szkoleniu? Dajcie spokój to gra przecież nie będziemy jej rozpoczynać jako uber pro bohater. Więc nad czym tu rozmyślać?
Serail:
Im chodzi o to, dlaczego tak na logikę nasz bohater nie jest tak wyszkolony i taki potęzny jak pod koniec dwójki. Nie chodzi tutaj o to, czy wtedy rozwaliłby demona z Gothy pałką, czy nie, jednak o sam fakt. Mój drogi panie kolego. ;]
Isentor:
Ta i w kolejnej części bohater będzie miał staty od 1000...ech.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej