Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

lee i jego armia

<< < (2/5) > >>

Alfeim:

--- Cytat: duch12345 w 07 Grudzień 2008, 18:36:47 ---Ja bym prosił o  kod na Lee. PS kodyy działają na Viście.

--- Koniec cytatu ---
goto/spawn lee

--- Cytat: KusiakHero w 07 Grudzień 2008, 18:38:23 --- :huh:Serio, tylko jak? Ja zrobilem wszystko co trzeba i za przeproszeniem gowno z tego mam!  :'(

--- Koniec cytatu ---
Oczywiście że tak.
http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,1591.0.html%C2%A0

duch12345:
Vangard_Paladin_General_02 - pojawiasz sie obok Lee. i pojawiasz sie 20 metrów przed pierwszym budynkiem Gothy. Idziesz 20 metrów i jesteś u Gorna. Ale następna misja idz znajdz Oscha i musze wypełnić pogadaj z Thorusem . A ich nie ma !!! Znowu jaki kod by był na nich ?

EDIT : goto nie działa

Shaurthatu:
no to i ja dobiłem do tego momentu.. no i mam problem po rozmowie z magiem lee oraz hanz  przepadli.. teraz zostaje tylko szukać ich na mapie .

Rolox:
Ludzie zamiast od razu uzywac cheatow moze byscie troche poszukali...

1. Lee i jego armia sa przed Gotha od strony Faring.
2. Osch jest w Swiatyni Trelis przerobionej teraz na wiezienie (info dostajesz od Rudolfa, Nicholasa i Silvestra.

KusiakHero:

--- Cytat: Rolox w 07 Grudzień 2008, 23:05:35 ---Ludzie zamiast od razu uzywac cheatow moze byscie troche poszukali...

1. Lee i jego armia sa przed Gotha od strony Faring.
2. Osch jest w Swiatyni Trelis przerobionej teraz na wiezienie (info dostajesz od Rudolfa, Nicholasa i Silvestra.

--- Koniec cytatu ---

Uff, dzieki stary!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej