Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
lee i jego armia
saja88:
dobra, już wiem o co chodzi. Niestety u mnie ten koleś też nie żyję... No trudno. Zaczynam od nowa...
olind:
witam
koledzy widzę że nie tylko ja mam problemy
gadałem z hanzem pomoże mi .. ale nie ma nigdzie lee
lolseba:
Ja mam ten sam problem gadam z Gornem i nic
Damsem:
jakie dzieci neo ( sory jak kogos urazilem ) hanz lee i paru palladynow znajduja sie pod gotha czekaja w drodze do faring i masz ich zaniesc do gothy do gorna
worm:
Witam. Nie wiem czy ten temat jest nadal otwarty ale mam poważny problem z tą misją.
Gdy porozmawiam z magiem ognia na wieży w Vengardzie, Lee i paladyni pojawiają się pod Gothą. I od tego momentu robi mi sie jakiś bug. Gdy zabieram ich do Gorna przez bramę nie chce mnie przepuścić jeden z odźwiernych ale... nie jest to Eroll tylko ten strażnik z lewej. Eroll sie nie odzywa a ten strażnik mi każe sie cofnąć a jak podchodze to zaczyna sie bitwa paladynów ze strażnikami Gothy. Niezły młyn... Ma ktoś jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić? Wersja rozszerzona gry 2.00.16 oczywiście oryginał patchowany.
Probowałem podchodzić samemu i dopuki nie porozmawiam z Magiem w Vengardzie to moge przejść a jak próbuje przejść z paladynami lub bez nich (zostawiam ich pod Gothą) to ten strażnik mnie nie puszcza i nie da sie z nim gadać. Pomocy koledzy :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej