Autor Wątek: Problem w Monterze  (Przeczytany 1458 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline krus

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Problem w Monterze
« dnia: 07 Grudzień 2008, 01:55:18 »
Witam,
W Monterze nie wykonałem zadań Bradleya i troche brakowało mi punktów aby dostać się do Vareka, Postanowiłem "sprzedać" Sanforda, ale wcześniej przyjąłem zadanie, które polegało na dostarczeniu listu Rolandowi, ja zamiast dać go Paladynowi dałem go Mario, aby uzyskać brakujące punkty reputacji. Później odzyskałem list (pobiłem Maria) i chciałem go przekazać Rolandowi, ale nie miałem takiej opcji w dialogu. Więc wróciłem do Montery i chciałem zabić Sanforda i niestety nie mogę tego zrobić, gdyż zachowuje sie on tak jak pokonani na arenie (wstaje gdy go powalę).Jest jakiś sposób by na to zaradzić?

Aha i jeszcze jedno:
Jeśli np. wyzwolę Monterę i zniszczę Reddock nie wyzwalając Cape Dun to będzie to miało jakieś znaczenie w dalszej grze?

Offline ludi889

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -2
  • Obejmować kobietę to tak, jak obejmować wór gnoju.
Odp: Problem w Monterze
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Grudzień 2008, 03:34:10 »
Ehh... nie potrzebnie się tak rozpisywałeś. Mogłeś po prostu popatrzeć w instrukcję. Gdy przeciwnik leży (w tym wypadku Sanford) wystarczy wtedy przytrzymać PPM (Prawy przycisk myszki) i nacisnąć LPM (Lewy przycisk myszki) wtedy go dobijesz i zgarniesz kilka punktów reputacji ( W monterze +4 a u orków +3). A no i orkowie nie będą ci przeszkadzali więc możesz go zabić gdy oni patrzą. A jeszcze coś, najlepiej zabij go po tym jak wykonasz dla niego zadania z mlekiem i pszenicą.

Co do drugiego. Nie będzie to miało znaczenia.

Forum Tawerny Gothic

Odp: Problem w Monterze
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Grudzień 2008, 03:34:10 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything