Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Itemy

<< < (3/4) > >>

duch12345:
A to przepraszam, pomyłeczka ale przydać się może
Dlaczego @up ?
raczej nie synku. Ojcze :P

Sajan:

--- Cytuj ---2. W drodze do Vengardu po prawej stronie ścieżki, gdzie kiedyś stacjonowali orkowie są dwie skrzynie. W jednej z nich jest Szata ognia.
--- Koniec cytatu ---
A jak pójdziemy dalej, to znajdziemy pancerz elitarnego szpiega.
W skrzyni mistrza przywołań jest Pancerz Rohbara.
Miałem też miecz dwuręczny(notabene on był jednoręczny, lecz pisało dwuręczny,a mogłem go mieć razem z tarczą) co zadaje 290 obrażeń, ale nie pamiętam gdzie go znalazłem :P.
W sali tronowej lub obok( dokładnie nie pamiętam, najlepiej wszystkie skrzynki sprawdzić) jest pancerz Paladyna, w sumie nawet ładny jest.

MoRTyL:
Ja mam 2 pożeracze czaszek (walka dwoma broniami) . Jeden wali 280 , czyli razem 560 ,a jak się pobłogosławi i naostrzy to mają obrażenia po 300 . Można jest znaleźć w Vengarcie i w starej świątyni przy Trelis .

Durza14:
Ja kiedy zabiłem mistrza przywołań wypadła mi jego zbroja i jest to mój ulubiony pancerz z Gothica 3 Zmierzch Bogów.

macio:
Gram już chwilę w G3 ZB i NIE jestem cheaterem. Gram bez "czitów" i o to co mam już w swoim ekwipunku: pancerz paladyna, 2 pancerze ceremonialne, 2 pancerze rhobara, szata maga ognia, pancerz arystokraty. 4 (!) gniewy Innosa, 3 pożeracze czaszek, kilka mieczy/mocy przodków, miecz rhobara, miecz demona, tarczę rhobara, tarczę runiczną oraz większość najlepszych mieczy, włóczni itp z dodatku [wszystko nieużywane!]
W Vengardzie obok grupy paladynów, w murach jest taka zbrojownia, są tam najlepsze włócznie oraz pożeracz czaszek. W zadaniu dla olisa z dwóch paladynów wypadają pancerze ceremonialne. W jaskini pod gothą jest jeden pancerz  rhobara, a w vengardzie 2nd. Pancerz eliatnego szpiega jest na drodze pomiędzy vengardem a Ardeą, szata maga też gdzieś w okolicy. Po otworzeniu bardzo dużej ilości skrzyń najlepsze itemy zaczynają lecieć na potęgę, tj gniewy innosa, projekty super wypaśnych broni itd. W Vengardzie również jest skrzynia z najlepszymi kuszami. Na koniec wspomnę jeszcze o tym że posiadam 3 demoniczne łuki [najlepsze w grze].  Wiem że się powtarzałem, ale spisałem to wszystko do kupy :)
P.S Superpotężnego miecza Innosa nie da się podnieść, za to w skrzyni obok znajdziemy ostrze jeźdźca i pożeracz czaszek
PP.S Jeszcze taki trick mały: w monterze za areną jest skrzynia ashtona [a ashtona już nie ma] a w niej kasa, ta sama skrzynia jest u kana w siedzibie. Bo obrobieniu obu zawsze wpadnie trochę kasy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej