Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Itemy

(1/4) > >>

Rolox:
Witam.

Pospacerowałem trochę po Myrtanie i znalazłem kilka miejsc gdzie można znaleźć dobre itemy na początek (nie wiem jak będzie później ^^)

1. Gotha
 Idziemy do chaty Gorna i otwieramy Skrzynię, znajdujemy w niej miecz Jeźdźca (160 obr, 150 sily, 1h) i Ciężki Pancerz Nordmarczyka (60 na strzały i miecze, 40 na lód)

2. Vengard
  Idziemy do sali gdzie przebywał arcymag ognia i wychodzimy na balkon, znajduje sie tam skrzynia która zawiera Miecz Demona (135 obr, +8,+5,+5,+5 defence, 666 sily, 2h)

3. Vengard Podobnie jak wczesniej wchodzimy na tę wieże gdzie byl arcymag z tym ze nie idziemy do jego sali, tylko skrecamy wczesniej i idziemy na zwykla wieze straznicza (jak ktos nie zalapie niech pisze, wrzuce screeny) będzie tam 2 straznikow ale nie beda reagowac, w skrzyni znajdziemy Pancerz Rhobara II (nie pamietam statow, ale nieco lepsze jak w pancerzu nordmarczyka) oraz Miecz Pierwszego (chyba tak sie nazywa, (obr 210, sila 200,1h)

Jak ktos znajdzie cos jeszcze niech wrzuca :)

PLShayloPL:
Ja znalazłem tylko 1 cenną rzecz.

Mianowicie w Geldern (tam gdzie kopalnia złota) tam gdzie szukaliśmy kiedyś 12 pucharów (wiecie jakich) to idźcie w to samo miejsce gdzie leżał puchar a znajdziecie tam koronę Adanosa :p.

Mam nadzieję że wiece jakie miejsce w kopalni?? ;)

Wzoran:
Ja w ciele orka który atakuje pewną Grupkę Myśliwych w okolicach Ardei i Cape Dun znalazłem Gniew Innosa :D w skrzyni w Vengardzie zbroję paladyna w kręgu co był taki myśliwy w G3 koło Ardei Koronę Władcy Myrtany i Zbroję Arystokraty, dobry jest też Miecz Starszego  chyba 210 obr jest m.in. w sali tronowej Lee bez Lee :PP w kufrze w wieży z której mielismy w G3 uwalniać paladyna w Vengardzie jest miecz mistrzowski. Polecam również odwiedzić stado demonów słabeuszy (jeden cios = 50 expa) na północ od Vengardu przy wieelkim murze :P w okolicy są też ogniste i lodowe demony które nie są już takie słabe :P

Ci@cho:
W kamiennym kregu kolo vengardu znalazlem w skrzyni korone władcy myrtany i jakąś zbroje(nie pamietam nazwy) Najlepsze ze miała znaczek pancerza rhobara

pogrom:
swiatynia w Trelis (orkowych straznikow zakatrupic) Cos tam czaszek 280 obr 250 sily
Geldern kopalnia tam gdzie byl ognisty puchar korona adanosa 40 obr przeciw pociskom ostrzom i uderzeniom
pancerze juz wczesniej opisali wiec nie bede wymieniac..(co prawda ja znalazlem gdzies paladyna - po 100 obrony ale nie pamietam gdzie xD)
latarnia w Ardei - Solviq amulet adanosa
Jak sie idzie od Trelis do Montery to przy pierwszym rozdrozu trzeba skrecic w lewo na gorke tam za dwiema chatkami bedzie jaskinia a w niej czarny troll (tak samo ciezki do zabicia co zwykly - wystarczy podejsc i zaczac nawalac:P) i Superpotezny miecz Innosa czy jakos tak tylko ze nie moglem go podniesc :huh: ale moze komus sie uda;]
jak ktos chce niezly doplyw dobrych broni to teleport do Vengardu i trzeba dojsc pod sama brame(nie przechodzac przez most) a tuz przed nia skrecic w prawo zeby dojsc do grupki paladynow i Hanza tam bedzie na lewo komnata w murze a na prawo szopa a w nich z 30 broni m.in. najlepsza wlocznia w grze i dosc dobre miecze;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej