Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Bugi
Ranio:
--- Cytat: amadi w 29 Grudzień 2008, 14:34:19 ---Nie moge wykonac zadania z odeskortowaniem orkow do kana. Urbanus zostal tam a reszta nic. Teraz musze zaczynac gre od poczatku. A jak Anog kaze mi porozmawiac z gornem lub z thorusem to z gornem w ogole nie da sie gadac.
--- Koniec cytatu ---
ÂŻall jakich dużo można porozmawiać .... zapłać temu strażnikowi 50k złota lub idź do thorusa on da ci wypełnianie misji Osch'a chyba 3 lub 4 misji Osch'a to doręczenie listu gornowi .... dasz list strażnikowi idziesz do lochu.... wychodzisz ... pacujesz dla jakiegoś tam "dobrego Ojca" potem dla jakiegoś goścnia na "G"(imienie niepamietam.) a on ci załatwi spotkanie z gornem ...
PoZdRo -.- ^^
McSloniu:
Często podczas walki na arenie gra się zacina, a po odetnięciu przeciwnik ma pełne życie i kondycje. A my mamy w takim samym (jak pozostwiliśmy) stanie.
Ci@cho:
Napszeciwko swiatyni w geldern gdzie jest Inog jest stos drewnianych rupieci przez ktore mozna przejsc
stefan666:
--- Cytuj --- Często podczas walki na arenie gra się zacina, a po odetnięciu przeciwnik ma pełne życie i kondycje. A my mamy w takim samym (jak pozostwiliśmy) stanie.
--- Koniec cytatu ---
Miałem to samo, a mnie denerwuję to że podczas podróży gra co jakiś czas (co 2 -3 minuty się tnie) i czasami wpadamy za textury to na prawdę może zdenerwować, w tej grze trzeba co minute robić save ;/
Ci@cho:
Ach, te bugi. Mam 50 reputacji u buntownikow i chce kupic sredni pancerz buntownika (potrzeba 25) i wyskakuje ze mam za malo reputacji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej