Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Problem z Mroczymi Tajemnicami .
Werewolf16:
To od tego że gra na kodach.Jak wlaczysz marvina i zrobisz to co musisz to go od razu wylacz.To powinno dzialac.Ale jak nie zadziala to zrob reinstalke.
Gordian Morii:
--- Cytat: Orc w 14 Grudzień 2008, 10:17:09 ---To od tego że gra na kodach.Jak wlaczysz marvina i zrobisz to co musisz to go od razu wylacz.
--- Koniec cytatu ---
To wcale nie jest prawda. Specjalnie nawet przeszedłem MT z kodami i bez żeby to sprawdzić. I tu i tu czasami mnie wywalało. Bez kodów w obozie fanatyków a na kodach przy Thorusie i kamiennym kręgu (kamień ogniskujący). Więc mówienie że wywala przez kody wcale nie jest prawdą.
Werewolf16:
No wiesz z kodami troche w wiecej miejscach wywala nie tlyko przy thorusie i kamiennym kregu.Mnie wywalalo co 5 minut na kodach a bez kodow wogole.
Gordian Morii:
To jest strasznie losowe i jednego będzie wywalało zawsze a drugiemu wcale i na ti może tylko jakiś patch zaradzić bo innej możliwości nie widzę.
rafo21:
Wywala przy fanaktykach jak sie przeteleportuje, za starym obozem, i jak wchodze tam na zębacze przy cavalaronie. A jakie patche mam zainstalowac ????
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej