Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Problem z Mroczymi Tajemnicami .
Werewolf16:
Mialem dokladnie to samo.Nie przeintalowywuj gry bo to nie potrzebne.Przeinstaluj MT i doinstaluj patche (od 1.01 do 1.03(koniecznie po kolei wszystkie)) z www.poziomkaz.go.pl
--- Cytat: Kubalw w 07 Grudzień 2008, 21:05:28 ---Już nie ma tego że nie mozna znalezc gothicmod.exe bo wystarczylo tylko wlozyc ten plik do folderu tego za to jest teraz problem kolejny . Bo jak już klikam te play the game to pokazuje się to samo co pisałem na początku tego tematu .
--- Koniec cytatu ---
Masz blad typu shwl cos tam , tak? A masz zresparowane skrypty? Jesli tak to wylacz ta opcje ta opcja jest w gothic starter.
rafo21:
dobra, działa juz ale co godz mi sie wyłącza i tak to jest lepiej niz co 1 min ;) ////Mam znowu pytanie :D:D właczam gre i mi sie tnie ze sie nie da wytrzymac zna ktos objawe?? KOPMUTER: intel core 2 duo 2,6x2 ram 2 gb karta graficzna 8600 gt
Robben:
--- Cytat: rafo21 w 13 Grudzień 2008, 10:28:39 ---dobra, działa juz ale co godz mi sie wyłącza i tak to jest lepiej niz co 1 min ;) ////Mam znowu pytanie :D:D właczam gre i mi sie tnie ze sie nie da wytrzymac zna ktos objawe? KOPMUTER: intel core 2 duo 2,6x2 ram 2 gb karta graficzna 8600 gt
--- Koniec cytatu ---
Masz patha 1.03? Jak nie, to go zainstaluj i wtedy spróbuj (może zwolnienia są spowodowane respawn'em potworów, które odradzają się w zbyt dużych ilościach, a path 1.03 poprawia to).
rafo21:
znowu problem ten co wczesniej zainstalowałem patcha 1,02 i 1.03 ;/ dalej wyłącza mi gre przy obozie bandytów ;/;/;/;/;/;
Gordian Morii:
To są właśnie takie wkurzające błędy. Mnie wywalało zawsze w pobliżu obozu fanatyków. Ponowna instalacja temu zaradziła. Więc może spróbuj jeszcze raz zainstalować?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej