Autor Wątek: Gildia zlodzieji.  (Przeczytany 6831 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline adiszon

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Gildia zlodzieji.
« dnia: 03 Grudzień 2008, 21:49:56 »
Jest problem.
Znalazłam już gildię złodzieji i wydałam ich Andre. Ale oni nic nie robią w tej sprawie...nie idą ich pojmać i nie dają mi nagrody. Andre tylko pyta czy znalazłam już przestępców (a przecież znalazłam tych zlodzieji) ale nie ma odpowiedzi, że znalazłam
Co mam zrobić?

Offline Nordale

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 9
  • bu
Odp: Gildia zlodzieji.
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Grudzień 2008, 22:11:46 »
Adre mówił, że wysłał tam swoje sługi? Jak tak to zadanie skończone. To normalne, że nie daje ci nagrody za znalezienie.

@adana

Wcale nie musi. Pozatym w I akcie (o ile jest w nim) nie dałaby rady ich zabić.
« Ostatnia zmiana: 04 Grudzień 2008, 14:41:36 wysłana przez KwaseK »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 03 Grudzień 2008, 22:11:46 »

Offline adana4

• Kret
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Grudzień 2008, 07:29:02 »
musisz pozabijać członków gildii złodziei w kanałach

Offline Germanovski

• Kret
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Grudzień 2008, 16:33:35 »
Mam wielki problem,proboje go rozwiazac juz od kilku dni ale nie daje rady problem tyczy sie gildi złodziei. W opisie pisze ze mam isc do Brahama na plac targowy problem w tym ze nikogo nie ma o takim imienu druga sprawa to taka ze po tym jak pokazuje ten liscik Halvorovi to mam isc do gospody czyli Kardiffa według opisu ma mi on powiedziec ze ktos na mnie czeka niestety on nic takiego mi nie mowi natomiast HAkon nie ma dla mnie zadnej pracy mowi tylko ze mnie nie wyda swojemu podopiecznemu.... Co robic ? jak inaczej sie dostac do tej gildi (jestem straznikiem) ? Gdzie jest Atilla ? Prosze o odpowiedz

Offline adana4

• Kret
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Grudzień 2008, 16:38:44 »
nie dawno założyłem podobny temat w dziale noc kruka.poszukać nie zaszkodzi oczywiście mój problem został rozwiązany

Offline Germanovski

• Kret
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 07 Grudzień 2008, 17:13:05 »
eh niewiele to daje bo ten koles z karczmy mowi tylko ze mnie nie wyda. Gdzie jest ten Braham ? jak mam byc tym posłąncem.. ? Jestem konsolowcem i w gothic gram poraz pierwszy mam jednak nadzieje ze rozwiazecie moj problem

Offline Robben

• Magnat
  • Reputacja: 97
« Odpowiedź #6 dnia: 07 Grudzień 2008, 17:30:13 »
Mam wielki problem,proboje go rozwiazac juz od kilku dni ale nie daje rady problem tyczy sie gildi złodziei. W opisie pisze ze mam isc do Brahama na plac targowy problem w tym ze nikogo nie ma o takim imienu
Bo nie ma, jest Baltram.
druga sprawa to taka ze po tym jak pokazuje ten liscik Halvorovi to mam isc do gospody czyli Kardiffa według opisu ma mi on powiedziec ze ktos na mnie czeka niestety on nic takiego mi nie mowi
Karczmarz ci o tym powie, pod warunkiem, że nie wydasz Nagura (wykonując zadanie ,,Fałszywy Posłaniec''), Rengara (zadanie ,,Kupieckie Złoto'') i Halvora (oddając mu list podczas wykonywania misji ,,Najazdy Bandytów''). Jeśli jednak wydasz przynajmniej jednego z nich, to i tak ci wtedy karczmarz powie o Atilli, z tym że ten ostatni wtedy będzie do ciebie wrogo nastawiony.
natomiast HAkon nie ma dla mnie zadnej pracy mowi tylko ze mnie nie wyda swojemu podopiecznemu....
On nie jest związany z gildią złodziei. Dla niego zabijasz bandytów, od których zdobywasz wspomniany list.
Co robic ? jak inaczej sie dostac do tej gildi (jestem straznikiem) ? Gdzie jest Atilla ? Prosze o odpowiedz
Tu masz jeszcze:

http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=139 (patrz punkt 12, 13, 14, 15 18, 19)

Offline Germanovski

• Kret
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 07 Grudzień 2008, 18:04:35 »
No niestety nic to nie pomoglo jest taki problem ze nie moge dostac tej misji ,,Fałszywy Posłaniec" za nic w swiecie Nagur nie chce nic innego mowic oprocz NIe boj sie nie wydam cie moiom podopiecznym, ,, Kupieckie Złoto wykonałem ale Goscia do Andre nie wydalem"" Najazd Bandytow takze mam zrobiony "" Słyszałem jescze o jakims bugu zwiazanym z tym ze mozna sie do tej gildi dostac przez sciane lub drzwi a moze jest jakis kod ? nie chce calej gry zaczynac od nowa

Offline Airyx

• Myśliwy
  • Reputacja: -2
  • D'hara!
« Odpowiedź #8 dnia: 07 Grudzień 2008, 20:54:38 »
Cóż, jeżeli jesteś strażnikiem to Nagur nie da ci tej misji, niestety. A skoro wszelkie próby zawiodły, a ty bardzo chcesz wykonać tę misję, to nie pozostaje ci nic innego jak kod: otwórz okno ze statystykami bohatera, wpisz marvin, zamknij okno, potem stań przed drzwiami do kanałów pod Khorinis i wciśnij klawisz k. Przenikniesz przez drzwi i będziesz mógł spotkać się z członkami gildii (jeżeli wejdziesz tam kodem, to Jesper zagada do ciebie tekstem ,,Jak się tu dostałeś?" a Bezimienny automatycznie odpowie ,,Załatwiłem Attilę". Przynajmniej u mnie tak było).

Offline Germanovski

• Kret
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 07 Grudzień 2008, 23:00:06 »
eh.. Dzieki za kod innego wyjscia nie było :P na sczescie ja moglem powiedziec co chcem teraz sobie robie powoli misje od gildi DZIEKUJE BARDZO

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #9 dnia: 07 Grudzień 2008, 23:00:06 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything