Autor Wątek: Zlote puchary  (Przeczytany 3160 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maliniak

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Zlote puchary
« dnia: 03 Grudzień 2008, 18:07:04 »
Ej mam problem powiedzcie mi bo jak jest juz zlodziejem to cassia prosi o wykradniecie zlotych puchrow u wplywowych obywateli powiedzcie jacy to wiem ze u gubernatora i gdzie jeszcze mam ich szukac plz :'(

Offline Rodney164

• Kopacz
  • **
Odp: Zlote puchary
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Grudzień 2008, 18:17:44 »
25. Znalezienie Krwawych Kielichów
Zleca: Cassia

Drugim i zarazem ostatnim zadaniem w tej gildii jest zdobycie sześciu kielichów, które niegdyś należały do Rhobara II-go. Oto opis, gdzie można znaleźć każdy z nich:
a) Pierwszy kielich znajduje się na pierwszym piętrze w domu Gertranda – Górne Miasto
b) Drugi znajduje się w ratuszu, w pokoju Lariusa – Górne Miasto
c) Kolejny znajduje się w domu kupca Salandrila. Klucz do kufra znajduje się na kominku w budynku, gdzie handlarz prowadzi interesy – Górne Miasto
d) Czwarty kielich znajduje się w domu sędziego. By go zdobyć, musisz najpierw ukraść klucz sędziemu, a potem za pomocą tarczy na piętrze otworzyć przejście do tajemnego pokoju. Tam znajduje się obiekt naszych poszukiwań – Górne Miasto
e) Piąty kielich znajduje się w posiadaniu Valentina. Najpierw musisz mu ukraść klucz (patrz: zad. 20), a potem udać się do jego domu. Aby otworzyć tajemny pokoik, gdzie znajduje się kielich, musisz pociągnąć za lampę, która znajduje się na piętrze – Górne Miasto
f) Szósty i zarazem ostatni kielich leży sobie w kufrze lichwiarza Lehmara.
Wystarczy zajrzeć do artykułu na stronie głównej Tawerny..... który jest zresztą bardzo fajny, pozdro dla tego kto go pisał. 

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 03 Grudzień 2008, 18:17:44 »

Offline Maliniak

• Kret
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Grudzień 2008, 18:31:11 »
thx

Forum Tawerny Gothic