Autor Wątek: Opinie o dodatku  (Przeczytany 194173 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Eryk302

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: Opinie o dodatku
« Odpowiedź #220 dnia: 06 Grudzień 2008, 12:08:06 »
Berdemer, na gry-online jest tak napisane ale koles ktory to pisal napewno zmienial konfiguracje w miescie Silden. Mi po odpaleniu gry po wyjsciu z chaty z Anogiem komputer sie zawiesil na ok. 7 MINUT! Po odcieciu lepiej chodzilo ale tez sie bardzo cielo, doszedlem do bramy i znowu zwis komputera na pare min. Ale po wyjsciu z Silden mostem... szok gra mi chodzi bardzo plynnie. A w swojej wypowiedzi napisalem ze gra mi chodzi plynnie ale POZA miastem. Pochodzilem ze 30 min i mi chodzilo super. Zacinalo sie co 4-5 na ok. 20-30 s ale to wogole nie przeszkadza. Ale gdy znowu poszedlem do Trelis znowu zwis na 6 min. Czyli ogolnie gra chodzi dobrze nawet na starych komputerach(swoj podalem w powyzszej wypowiedzi) ale w miescie jest prawie niegrywalne. Mam nadzieje ze juz mi wierzysz Berdemer...

Offline Alfeim

• Magnat
« Odpowiedź #221 dnia: 06 Grudzień 2008, 12:13:31 »
Bardzo dobrym rozwiązaniem jest możliwość dalszej rozrywki po przejściu głównego wątku. Można pozwiedzać, dokończyć misje i robić co się żywnie podoba.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #221 dnia: 06 Grudzień 2008, 12:13:31 »

Offline diego16

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #222 dnia: 06 Grudzień 2008, 12:27:58 »
Wczoraj grę zamówiłem z gram.pl, i po waszych wypowiedzach normalnie, mnie strach oblatuje:D hehe. że to taki lipny dodatek:D no ale cóż poczekam i się sam przekonam. Może jeżeli się zmieni na wyższy poziom to coś da i będzie troche wyzwań, co Myślicie ?? <_<

Offline NarodowyNR

• Kret
  • *
  • NaRa!
« Odpowiedź #223 dnia: 06 Grudzień 2008, 12:28:55 »
I jak ty to sobie wyobrażasz? Dodatek to po prosu taki to niby wstęp do g4, na którym JoWooD zarobi. Ni to gra, ni nic innego...

Mnie jedynie co śmieszy to zmiana fabuły z "pogromcy smoków, śniacego i orków wybrańca innosa" na "tolerancyjnego i pragnacego pokój i milość" bezimiennego...

Offline Eryk302

• Kret
  • *
« Odpowiedź #224 dnia: 06 Grudzień 2008, 13:54:38 »
Sorki że nie w temacie ale nie wiecie skad mozna pobrac spolszczenie??
 3. Na forum nie tolerujemy piractwa komputerowego. Jakiekolwiek prośby "kraki", a także domaganie się o pomoc w przypadku kiedy nie posiadasz oryginalnej kopii gry, nie są respektowane. Dotyczy to także spolszczeń. Nie uwierzymy Ci drogi użytkowniku, że gra została kupiona za granicą. Trzeba było kupować w Polsce...

Offline Shaurthatu

• Kret
  • *
  • H-Manga Fan
« Odpowiedź #225 dnia: 06 Grudzień 2008, 21:02:54 »
Nowy G3 ZB to po prostu kpina jak dla mnie.. wydałem 80 zł z nadzieją że dostane bardzo stabilną grę przy której spędzę całe dnie a tu co ?...< żal >
Teren 2 razy mniejszy od g3 a tnie się 3 razy częściej , nic tylko pogratulować JOWOOD'o
 udanej gry a zarazem pomostu między G3 a G4 , pozostaje tylko przejść tą nie udaną grę by poznać jej zakończenie i mieć nadzieje że Gothic 4 naprawdę przejdzie nasze ( moje) oczekiwanie i przyćmi G3 ZB.

Offline Thompson04

• Kret
  • *
« Odpowiedź #226 dnia: 07 Grudzień 2008, 13:33:16 »
Gra chyba najbardziej się zacina w nowych dzielnicach Trelis...

Offline FILIP

• Kret
  • *
« Odpowiedź #227 dnia: 07 Grudzień 2008, 15:26:16 »
Nadszedł czas bym sie wypowiedział na temat jak oceniam GIII Zmierzch Bogów. To co otrzymałem nie nazwe grą. To nie jest gra. To jest wersja testowa, nie dla graczy. Nad nią by trzeba popracować jeszcze z pewien dłuższy czas. Tego co trzeba naprawić w tej grze nie naprawi 1 GB patch. To jest kpina z fanów tej gry. NIe jest to Zmierzch Bogów, lecz fanów albo sagi Gothic. Gothic 3 chodził mi na full detalach a dodatek na najniższych i się zacina!. Na buga trafiłem 5 minut od momentu gry (nie licząc ciągłych zwisów gry). Poprostu żal. Podsumuje to tak,. Zamiast prawdziwego dodatku do Gothica 3 dostaliśmy tą samą grę, z większą ilością bugów, błędów i problemów. I oczywiście fabuła to też uboga jest. Nie wspomne już o tym "intrze" do gry które jest zlepkiem paru obrazków. Wole wrócić do Gothica 2.....

Offline NarodowyNR

• Kret
  • *
  • NaRa!
« Odpowiedź #228 dnia: 07 Grudzień 2008, 17:17:50 »
JA wychodze na początku z chaty a tu nagle... prostokątne ognisko gdzieś lata xD

Offline Ainur

• Magnat
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #229 dnia: 07 Grudzień 2008, 17:28:52 »
Mam pytanie, gdy grałem w Gothica 3 to grałem na minimalnych detalach i chodził mi nawet nieźle a dokładnie to płynnie. Gdy jeszcze grałem na niskich detalach w podstawce to czy Zmierzch Bogów będzie mi słabo chodził i się zacinał czy będzie mi dobrze chodził jak w Gothicu 3 ? Bo jak tu czytam to ZB na wszystkich trzech konfiguracjach źle chodził i się zacinał.

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #230 dnia: 07 Grudzień 2008, 17:47:14 »
Jeśli nadal się tego nie domyśliłeś z postów poprzedników i potrzebujesz jakiegoś potwierdzenia to tak w istocie gra mulić będzie.

Offline Król-Czarnoksiężnik

• Kret
  • *
  • Nigdy nie stawaj między Nazgulem , a jego łupem...
« Odpowiedź #231 dnia: 07 Grudzień 2008, 17:58:21 »
Zgadzam się,że Zmierzch Bogów to raczej zmierzch całej sagi.Nie chce nawet myśleć,jaką porażką może być czwurka skoro JoWood chce wciskać coś takiego.To ma z 2 razy więcej bugów od podstawki i mase błędów.Ta seria przynajmniej dla mnie skończyła się razem z trójką i nie ma raczej co liczyć na poprawę tego stanu rzeczy.Ogólni żecz biorąc ciągną to tylko dla kasy i nic więcej.Kompletna porażka.

Offline FILIP

• Kret
  • *
« Odpowiedź #232 dnia: 07 Grudzień 2008, 19:27:17 »
Tylko nie wiem po jakiego grzyba oni coś takiego wydali? . Czy oni nie widzieli ile ta gra ma bugów, rozumiem że można nie zauważyć, nie zdążyć czegoś zrobić i potem wydawać poprawki do tego. Ale w tej grze to przesada, no poprostu nie wiem jak to nazwać

kwas deoksyrybonukleinowy

• Gość
« Odpowiedź #233 dnia: 07 Grudzień 2008, 20:12:43 »
Dobra co tam... mojego posta chyba nikt nie zauważył wcześniej mocno zastanawiam się nad zainwestowaniem w ową aplikacje to z opinii wiem, że grą nazwać tego nie można a jak sprawdzić inaczej jak się samemu nie przekonać?

Dziś o 23:00 na HYPER o Gothicu 3: ZB mam nadzieje, że to mnie choć trochę jeszcze zachęci do kupna...

Offline FILIP

• Kret
  • *
« Odpowiedź #234 dnia: 07 Grudzień 2008, 20:32:36 »
nie wiem, może by ci poszło ale zacinało by ci sie. Mi G3 na niemal full detalach smigał, czasami sie zacinał ale to troszke i rzadko. W dodatek gram na najniższych i  zacina mi sie przy wejsciu, wyjsciu z miasta, gdzie jest dużo przeciwników, bąź npc.

Offline Gorn23

• Kret
  • *
« Odpowiedź #235 dnia: 07 Grudzień 2008, 21:00:33 »
To prawda, gra zacina się co jakiś czas na kilka sekund, dużo częściej niż w podstawowej wersji. Jednak chodzi mi na najwyższych wymogach bez większego problemu (oprócz tych "cięć" ) . Niektóre zadania jak np. z " Szalonym miłośnikiem ptaków " ...dno. W chatach w pobliżu Silden gdzie niegdyś mieszkali myśliwi jest pusto. Wyposarzenie budynków jest, jednak mieszkańców brak. Wielki minus. Mówie tu tylko o Silden bo jak dotąd odwiedziłem tylko to miasto oraz Geldern. Cóż...podczas rozmowy z Borisem wybrałem opcje ochrony obozu przed orkami, a tu wyskakuje mi coś w stylu (nie pamiętam dokładnie) " Ochraniaj Borisa podczas polowania na bizony " ...po prostu brak słów.

Pozdro.

Offline FILIP

• Kret
  • *
« Odpowiedź #236 dnia: 07 Grudzień 2008, 21:14:46 »
Pograłem dłużej i stwierdzam że gdyby nie bugi, błłedy itd to gra mogła by być niezła. Ale cóż spartolono.....

Offline Amix

• Kret
  • *
« Odpowiedź #237 dnia: 08 Grudzień 2008, 14:18:03 »
Oglądałem dzisiaj na YouTube Vengard w dodatku. Aż zachciało mi się zagrać jak zobaczyłem to wolne miasto, nie w ruinach, bez orków. Do tego jeszcze ten stary, dobry soundtrack. Może gra być beznadziejna, ale dla fabuły każdy fan Gothica zagra.

Offline Serail

• Weteran
  • Reputacja: -231
  • Wyczesana opowieść, wodzu
« Odpowiedź #238 dnia: 08 Grudzień 2008, 14:25:31 »
Nie dla fabuły, lecz dla klimatu, który swoją drogą został bestialsko zgwałcony przez wewalenie krów gdzie się da.

Offline Amix

• Kret
  • *
« Odpowiedź #239 dnia: 08 Grudzień 2008, 14:29:10 »
A czegoż się spodziewał po Hindusach?
Chodzi mi o fabułę, o to co się stanie z bezimiennym bohaterem, jego przyjaciółmi itd. Właśnie dlatego gram w gry komputerowe, są jak książka (opowiadają historię), tylko że ciekawsze.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #239 dnia: 08 Grudzień 2008, 14:29:10 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything