Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (17/79) > >>

Isentor:

--- Cytat: Nostress w 21 Listopad 2008, 22:31:59 ---Isentorze, a co Ty sądzisz o mojej propozycji.?

--- Koniec cytatu ---
Zacna i na pewno przydatna.

--- Cytat: Nostress w 21 Listopad 2008, 22:09:42 ---ISTN¡ KOMPROMITACJ¡ TWÓRCÓW GRY. NIE ROZUMIEM JAK MO¯NA POSTAWIÆ ZAGRODÊ Z KROWAMI W ¦RODKU STOLICY, KO£O KAPLICY INNOSA...[/size][/b]

--- Koniec cytatu ---
Pewnie panowie z Trine spojrzeli na swoje finalne dzieło Vengardu z kilkoma NPC na krzyż. Ogarnął ich niedosyt, czegoś brakowało podpowiadało im serce. Wtedy wpadli na pomysł umieszczenia świętych w ich kraju krów obok chramu tak wspaniałego boga jak Innos. A przy okazji miasto czymś zapełnili. :D

Tensho:
Jeśli ktoś byłby ciekaw jakie wymagania ma ZB to proszę:
Wymagania sprzętowe:
Procesor: Pentium 4 3 GHz,
RAM: 1.5 GB ,
Karta graficzna: 256 MB (GeForce 6800 lub lepsza),
Dysk: 4.6 GB HDD,
System: Windows 2000/XP

Czesiu:

--- Cytat: Isentor w 21 Listopad 2008, 22:37:43 ---Pewnie panowie z Trine spojrzeli na swoje finalne dzieło Vengardu z kilkoma NPC na krzyż. Ogarnął ich niedosyt, czegoś brakowało podpowiadało im serce. Wtedy wpadli na pomysł umieszczenia świętych w ich kraju krów obok chramu tak wspaniałego boga jak Innos. A przy okazji miasto czymś zapełnili. :D

--- Koniec cytatu ---

Wręcz ÂŚwięte Słowa Isentorze :D Nostrees, również jestem za, abyś opisał wszystkie miasta. Na pewno dzięki temu będę wiedział czy poświęcić 20 godzin swojego cennego życia czy nie xD

Mantos:
Heh, no cóż nie zdziwiłem się zbytnio. Wiedziałem że nie można pokładać w nich wielkich nadziei na uratowanie G3. Jednak przypuszczałem że będzie to gra w miarę znośna, ale jest inaczej... Jestem ciekaw jak oni mogli wydać tą grę? To wygląda tak jakby wogle nie były przeprowadzone testy. Bugi takie jak były, widać twórcy postanowili uczynić z nich swoistą tradycję... No, przynamniej wiem że jednak nie kupię dodatku. Co najwyżej od kolegi pożyczę żeby zobaczyć na własne oczy jak wypadł ten tytuł, a raczej jak bardzo źle wypadł...

--- Cytat: Isentor w 21 Listopad 2008, 22:37:43 ---

--- Cytat: Nostress w 21 Listopad 2008, 22:09:42 ---ISTN¡ KOMPROMITACJ¡ TWÓRCÓW GRY. NIE ROZUMIEM JAK MO¯NA POSTAWIÆ ZAGRODÊ Z KROWAMI W ¦RODKU STOLICY, KO£O KAPLICY INNOSA...[/size][/b]

--- Koniec cytatu ---
Pewnie panowie z Trine spojrzeli na swoje finalne dzieło Vengardu z kilkoma NPC na krzyż. Ogarnął ich niedosyt, czegoś brakowało podpowiadało im serce. Wtedy wpadli na pomysł umieszczenia świętych w ich kraju krów obok chramu tak wspaniałego boga jak Innos. A przy okazji miasto czymś zapełnili. :D

--- Koniec cytatu ---

Tiaa, a jak się krowę zabije to wszyscy NPC są do ciebie wrogo nastawieni...

Azprime:
W dziale Gothic 3: Zmierzch Bogów > Dyskusja pojawił się obiecany przeze mnie Opis Miast w Dodatku. Zapraszam do lektury, opis miast będzie aktualizowany na bieżąco.

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej