Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (14/79) > >>

Azprime:
Dokładnie Isentor, to samo chciałem napisać, lecz wyprzedziłeś mnie o kilka minut. Na stronie głównej gothic.gram.pl pojawił się już post informujący o Złotej Kolekcji. Drodzy użytkownicy, to już tylko i wyłącznie od was zależy jak zainwestujecie pieniążki, ja osobiście przyłączam się do Isentora, i radził bym wam poczekać do połowy grudnia na Złotą Kolekcję.

Oreni:
Bardzo dziękuję szanownym Hindusom za taki dodatek... O ile można to tak nazwać. Te nowe zbroje nie są utrzymane w klimacie średniowiecza, tylko jakby.... To mi przypomina Lineage II albo WoW. A Gothic nawiązuję raczej do średniowiecza. Osobiście uważam, że ZB i Arcania to nie Gothic, tylko jakieś fanowskie produkcje. Dodam też, że rynek opanowuję pomału komercha, a JoWood postawił stanowczo nie na dobre przyjęcie przez fanów, tylko grzanie d*** i zbijanie kokosów na fanatykach, którzy kupią wszystko co nazywa się "Gothic".

Ainur:
Mam do was kilka pytań, czy Vengard został odnowiony i proszę też o screena. A i co się stało z Rhobalem, czy nadal jest a jak tak to czy się jakoś zmienil. I to samo pytanie mam o Gotha czy również się jakoś zmieniła.

P.S screena zmieniłem

Multi95 -nie bym był pewny czy to screen z G3 ponieważ dokładnie wiem co się znajduje w G3.

Tensho:

--- Cytat: Czesiu w 21 Listopad 2008, 21:17:36 ---multi, nie tylko fan serii kupi.

--- Koniec cytatu ---
Nie napisałem że tylko fan serii kupi napisałem że KAŻDY PRAWDZIWY fan serii kupi ZB. Oczywiście że znajdą się ludzie którzy kupią dodatek do G3 a nawet nie są fanami czy nawet nie grali w poprzednie części. Dodatek kupi prawdopodobnie 40% fanów gier cRPG a może nawet więcej.
EDIT
http://www.miastogier.pl/baza/Encyklopedia/gry/News/18.04.2008/nws_gothic3.jpg
ten screen też jest dość "stary" na pewno pochodzi z G3 a nie z ZB
EDIT2

Darth Vader
Jestem pewien że to screen z G3 widziałem go już wiele razy pierwszy raz ponad rok temu.

Tiw:

--- Cytuj ---Osobiście uważam, że ZB i Arcania to nie Gothic, tylko jakieś fanowskie produkcje.
--- Koniec cytatu ---
Skąd wiesz, jaka będzie Arcania?

--- Cytuj ---Dodam też, że rynek opanowuję pomału komercha
--- Koniec cytatu ---
Nikt Ci gier charytatywnie nie będzie robił xP. Chociaż zgodze się, że wydawcą G3 i G3:ZB bardziej zależało chyba na zarobieniu na fanach, a nie ich zadowoleniu.

--- Cytuj ---Dodatek kupi prawdopodobnie 40% fanów gier cRPG a może nawet więcej.
--- Koniec cytatu ---
Zawsze ciekawi mnie, skąd ludzie birąte statystyki.

Z opinii innych wnioskuje, że bardziej to przypomina mod do G3, niż samodzielny dodatek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej