Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
bartex9:
No u mnie dodatek chodzi bardzo płynnie (C2Quad 2,4GHz, 2,5GB RAM, GF9600GT, Windows Vista). Gram oczywiście na najwyższych detalach i gra bardzo rzadko się przycina. Muszę przyznać że gra chodzi mi płynniej niż G3. Przy takiej konfiguracji faktycznie widać, że poprawili grafikę. Mi szczególnie woda sie podoba. Wygląda to pięknie. Co do fabuły nie będę się wypowiadał bo to po prostu żal... Teraz wystarczy mieć nadzieję, że Risen i G4 będą super :D
Amix:
Rozmowa z NPC rozwala po prostu. Czasami sami wybieramy kwestie, które oni mają powiedzieć. Gdy spytamy się ich o coś i odpowiadają nam kończy się rozmowa, i trzeba zagadać jeszcze raz, co jest cholernie męczące. Porażka, wie ktoś co powiedzieli twórcy po wydaniu tej gry? Chodzi mi o wszelkie pytania graczy skierowane do nich.
Ci@cho:
A to ze dobry sprzet znajdziesz na poczatku gry to juz totalna pomylka tworcow. na szczescie na horyzacie jest juz mod na gothic 1 "Czas zaplaty", bedzie w co grac wiec po co sie teraz przejmowac beznadziejnym dodatkiem. Zaloze sie ze czas gry bedzie ze dwa razy dłuzszy niz w ZB.
Podejmujący Dezyzję:
Wiecie dlaczego Myrtana,to nie Ameryka?
Bo jest tam za dużo bizonów!
Idziesz-bizon.
Idziesz dalej-bizon.
Trochę dalej-O! NIESAMOWITE-BIZON!
Ci@cho:
A znacie inny powod dlaczego myrthana to nie Ameryka?
Idziesz-krowa.
Idziesz dalej-krowa.
Troche dalej-O!NIESAMOWITE-KROWA!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej