Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (52/79) > >>

Ainur:
Oto intro końcowe z ZB, posłuchajcie tylko tekstów Bezzimiennego, jak prawdziwy bohater gada ale moim zdaniem jeżeli w Gothic 4 ma być królem tyranem to ten filmik (przynajmniej moim zdaniem) przedstawia jak Bezzimienny już by był tyranem, normalnie jak by coś mu odbiło.

//www.youtube.com/watch?v=5MLCWSRNrYU

Kaspar:
Po prostu OSZALAÂŁ na punkcie władzy, przestraszyłem się jego głosu   :huh: Zobaczyłem wcielenie Bezia, tak jakby zmieszane z czterema osobami, mianowicie: Gomezem, Cor Kalomem, Bezim i Thorusem, po prostu stał się tyranem, chyba gorszym niż Gomez w 1 Gothica.

Ainur:

--- Cytat: Kaspar w 12 Grudzień 2008, 11:13:26 ---O i boę się co będzie w Gothic 4, chociaż wiem że może w niej nie być Bezia.

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem kto ci to nagadał, wręcz przeciwnie będzie Bezzimienny ale w nowym wcieleniu, wcieleniu tyrana, władcy Myrtany.

Lees:

--- Cytuj ---No, tylko że pewnie przez te kilka godzin stałeś w jednym miejscu i już myślisz, że ci płynnie chodzi. Na żadnym kompie ta gra nie będzie płynnie chodzić, a już na pewno nie na takim za 1300zł. Nie wierzę więc w twoje słowa angry.
--- Koniec cytatu ---

http://www.inwazjapc.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=75&products_id=31310&zenid=5lr2pnqb2l5c5p8b4bor5o3jj0
(Czasami za pierwszym razem wchodzi w logowanie, za drugim otworzy się strona produktu)

I kupiłem go jak była 11% zniżka, teraz jest 8%.

Amix:
Jeśli bezimienny bohater ma być tyranem... Zmienienie charakteru postaci tak diametralnie to dla mnie jest po prostu rzal, bul i cherpienie
Kiedy wysadzamy Trine Games Studio?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej