Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (45/79) > >>

Eryk302:
Berdemer, na gry-online jest tak napisane ale koles ktory to pisal napewno zmienial konfiguracje w miescie Silden. Mi po odpaleniu gry po wyjsciu z chaty z Anogiem komputer sie zawiesil na ok. 7 MINUT! Po odcieciu lepiej chodzilo ale tez sie bardzo cielo, doszedlem do bramy i znowu zwis komputera na pare min. Ale po wyjsciu z Silden mostem... szok gra mi chodzi bardzo plynnie. A w swojej wypowiedzi napisalem ze gra mi chodzi plynnie ale POZA miastem. Pochodzilem ze 30 min i mi chodzilo super. Zacinalo sie co 4-5 na ok. 20-30 s ale to wogole nie przeszkadza. Ale gdy znowu poszedlem do Trelis znowu zwis na 6 min. Czyli ogolnie gra chodzi dobrze nawet na starych komputerach(swoj podalem w powyzszej wypowiedzi) ale w miescie jest prawie niegrywalne. Mam nadzieje ze juz mi wierzysz Berdemer...

Alfeim:
Bardzo dobrym rozwiązaniem jest możliwość dalszej rozrywki po przejściu głównego wątku. Można pozwiedzać, dokończyć misje i robić co się żywnie podoba.

diego16:
Wczoraj grę zamówiłem z gram.pl, i po waszych wypowiedzach normalnie, mnie strach oblatuje:D hehe. że to taki lipny dodatek:D no ale cóż poczekam i się sam przekonam. Może jeżeli się zmieni na wyższy poziom to coś da i będzie troche wyzwań, co Myślicie ?? &lt;_&lt;

NarodowyNR:

--- Cytat: Isentor w 05 Grudzień 2008, 23:59:44 ---I jak ty to sobie wyobrażasz? Dodatek to po prosu taki to niby wstęp do g4, na którym JoWooD zarobi. Ni to gra, ni nic innego...

--- Koniec cytatu ---

Mnie jedynie co śmieszy to zmiana fabuły z "pogromcy smoków, śniacego i orków wybrańca innosa" na "tolerancyjnego i pragnacego pokój i milość" bezimiennego...

Eryk302:
Sorki że nie w temacie ale nie wiecie skad mozna pobrac spolszczenie??
 3. Na forum nie tolerujemy piractwa komputerowego. Jakiekolwiek prośby "kraki", a także domaganie się o pomoc w przypadku kiedy nie posiadasz oryginalnej kopii gry, nie są respektowane. Dotyczy to także spolszczeń. Nie uwierzymy Ci drogi użytkowniku, że gra została kupiona za granicą. Trzeba było kupować w Polsce...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej