Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (23/79) > >>

czechu1:
Ten Kamienny mur wewnątrz gothy jakiś taki dziwny XD bez bramy ani nic i w jednym miejscu ma kilka metrów a w drugim 1.5 XD

Vigo:
Powiem tak:
Spieprzyli sprawe na całej lini... Po tym co przeczytałem na forum to dałbym mu ocenę 0,5/10 Jestem pewien że ludzie którzy tworzyli dodatek nigdy nie grali w Gothica... Mało tego, jestem jeszcze pewniejszy że niejeden fan Gry Gothic który miałby edytor do Gry zrobiłby lepszy dodatek!!! Po tych obrazkach to zdawało mi się że ten dodatek robił SZEÂŚCIOLATEK!!!! Samo to że w stolicy zagroda krów się znalazła... normalnie porażka... NIECH UDOSTÊPNIÂĄ NARZEDZIA DO EDYTACJI G3 TO ZOBACZÂĄ CO POTRAFIÂĄ FANI GRY!!! NIE INTERESUJE MNIE ÂŻE NIE MOGÂĄ BO NIE MAJÂĄ CZEGOÂŚ TAM... JoWood i Tirina Games (nie wiem jak sie to pisze bo to nawet firmy nie przypomina, to raczej jest za przeproszeniem banda debili szukająca szybkiego zarobku) wyjdą na pewno źle na tym że wydali takie coś... już mi nie chce sie nie chce pisać o tym co to za program jest... Ja bym tą produkcję określił tak:

FATAL ERROR

Dodam jeszcze że nie mam zamiaru kupować gry.. NIE DAM ZAROBIÆ DEB.... ÂŚCIÂĄGNE GRE !!!

Serail:
Rozumiem twoje wzburzenie, ale staraj się jednak pisać odrobinę spokojniej. Nie obrażaj ludzi, którzy stworzyli tę grę, bo pomimo tego, że nic z tego nie wyszło starali się.

Vigo:
No niewiem czy sie starali... to co widać na obrazkach z gry przechodzi ludzkie pojęcie... Byłeś w Krakowie na Wawelu? albo w Malborku? widziałeś tam jakieś pozostałości po farmie w środku miasta? takie budynki powinny byc poza miastem... Panowie poszli na szybki zarobiek... Chcieli zrobić ale nie dla jakości i satysfakcji lecz dla kasy...

Azprime:
Vigo, zgodzę się z Tobą w 100%.
Serail, również przyznam Ci w pewnym sensie racje. Starali się ... w poprawieniu wyglądu krów oraz umieszczeniu ich jak najwięcej, gdzie tylko się dało. Wyobraź sobie taką sytuacje. Jesteś w Silden, patrzysz, obok karczmy znajduję się wypchana po brzegi zagroda z krowami, wychodzisz z Silden, krowy przy drodze. No nie róbmy sobie jaj Panowie... Dodatkiem można nazwać Noc Kruka, ale nie Zmierzch Bogów. Nie oceniam tego tworu, bo tak to można nazwać, po przesadnej ilości krów, lecz po spapranej robocie. Jest to po prostu kiepska modyfikacja, (nie do końca)znakomicie wykonanego przez Piranha Bytes, Gothic'a 3.

Urzekło mnie jedno zdanie użyte przez Isentor'a w newsie na stronie głównej. Pozwolę sobie je przytoczyć.

"Jest to zmierzch, ale nie bogów, a serii Gothic."

Jedno krótkie zdanie, a wyraża tak wiele.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej