Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

"przebranżowienie" bohatera

<< < (2/2)

Nordale:
Nawet zalecane jest robienie wszystkich misji dla gildii, dzięki temu szybko sobie podbijesz EXPa, i juz w I akcie będziesz silny. Dolączyć możesz do każdej gildii (nawet jak wykonujesz dla innej), tylko po prostu nie akceptuj (lub w ogóle nie zagaduj), że chcesz dołączyć do danej gildii. Wtedy masz wolny wybór.

Jacko:
Odnośnie nabijania expa, w I Akcie do krórego levelu mozna dojść?

I jeszcze jedno, jest jakas realna odczuwalna roznica miedzy lukiem na 30%, a na 60%?

Zastanawiam sie nad hybryda mag-lucznik, bo lukiem na prawde dobrze mi sie gra...i wtedy mane dalbym mu tak na 120-140.

Robben:

--- Cytat: Jacko w 15 Listopad 2008, 10:30:26 ---Odnośnie nabijania expa, w I Akcie do krórego levelu mozna dojść?

--- Koniec cytatu ---
Hmm... do 10 gdzieś albo i więcej - zależy jak się gra.

--- Cytuj ---I jeszcze jedno, jest jakas realna odczuwalna roznica miedzy lukiem na 30%, a na 60%?

--- Koniec cytatu ---
Jest różnica, nawet spora.

--- Cytuj ---Zastanawiam sie nad hybryda mag-lucznik, bo lukiem na prawde dobrze mi sie gra...i wtedy mane dalbym mu tak na 120-140.

--- Koniec cytatu ---
Jak chcesz, łuk jest dobrą sprawą, a many ci wystarczy.

Jacko:
btw, poczatki lucznikiem nie sa najgorsze, ale pozniej da rade? zle byloby dojsc prawie do konca tylko po to, zeby okaalo sie ze luk to wcale nie taki dobry pomysl.

ciekawe, czy samym lukiem da sie przejsc

Crayer:
To już od Ciebie samego zależy. Jeśli wolisz walczyć na odległość łukiem to jest to dobry pomysł. Do tego dojdą jeszcze zaklęcia. Sam nigdy tak nie grałem, więc nie wiem czy jest to sprawdzony sposób. Problemem na początku będą kończące się strzały. Jak wspomniałeś:

--- Cytat: Jacko w 14 Listopad 2008, 08:47:19 ---
bron jednoreczna ma 22% (2 od wulfgara, 10 od miecza - miecz mistrzowski 60/120).

--- Koniec cytatu ---

Możesz używać niezłego miecza prawie na poziomie wojownika. Polecam zostawić sobie taki na wszelki wypadek jako drugą broń (dopóki nie nauczysz się silnych zaklęć obszarowych albo do pojedynku bez ponoszenia niechcianych ofiar). W ten sposób nie powinieneś mieć większych problemów pod koniec.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej