Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Shisha

<< < (2/2)

Rysownik:

--- Cytat: Peanut w 26 Listopad 2008, 23:13:43 ---
--- Cytuj ---Alfeim z ciekawym tematem wyszedłeś, tyle że nie trafiłeś na dobre forum.. Bo tu poza paroma degeneruchami masz samych 9-12latków, którzy uciekają na widok dymu z fajki, bo jak ich mama wyczuje, że fajkami śmierdzą to lanie będzie..

--- Koniec cytatu ---

Teraz ci współczuje. Po tej wiadomości pewnie 50 takich rysowników zapieprzyło ci pw wytłumaczeniami w stylu "ja jestem jusz dóży a ty jesteś gupi i spadaj". Bywa :P

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem o co ci chodzi. Podałem racjonalne argumenty, a ty się czepiasz nie wiadomo czego.

Szarleǰ:
Ja sie nie czepiam, po prostu każdy przeciętny 10-latek ma takie wyobrażenie o używkach. Ja sam wiele latek sobie nie naliczyłem, ale jednak bywa że skorzystam, jak ktoś częstuje papierosami, czy tam na piwo zaprasza. I nie uważam że od razu będę miał raka płuc czy inne cuś, ani że się uzależnie od takiego popalania kilka razy na miesiąc. To takie pieprzenie, no chyba że ktoś na prawdę jest bardzo podatny na uzależnienia.

Rysownik:
Może i masz rację. Ja się w każdym razie odcinam od dyskusji, moje zdanie znacie, mówcie sobie jakie węgielki używacie do trucia. Beze mnie.

stefan666:

--- Cytuj ---Może i masz rację. Ja się w każdym razie odcinam od dyskusji, moje zdanie znacie, mówcie sobie jakie węgielki używacie do trucia. Beze mnie.
--- Koniec cytatu ---

Ehh i po co ten tekst do trucia używacie. W końcu Używki są dla ludzi tylko z umiarem  &lt;_&lt; szczerze mówiąc nie widzę w tym nic złego. I to już każdego sprawa co z jego zdrowiem.. Denerwuje mnie że na paczkach papierosów mają być zamiast napisu Palenie zabija rysunki raka płuc i po co, tylko człowieka to obrzydzi. Co do shishy czy fajki wodnej czy inaczej to nie miałem okazji spróbować.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej