Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Dead Space
Isentor:
Nie tu jest fajnie ładnie i Boba edytuje posty choć nie wolno, a kysz! Darth czasem bywa tak, że człowiek musi rozwalić czyiś łeb...
Ależ Fable jest fajnie, zakładanie rodziny, głaskanie pieska ta sama fabuła co poprzednio. Gra stworzona z myślą o testach na szympansach. Wiecie, że klika i ma banan. To teraz w Fable wykonuje questa i ma dwa banany.
Ainur:
No właśnie, Isentor ma rację że jest tu miło.
Z resztą Fable nie jest grą przeznaczoną dla szympansów. Jak wiesz w Fable nie robi się tylko takich czynności o, których wspominałeś, jak wiesz też są tam wątki w, których jest przemoc, może tylko nie tak jak twoja ukochana gierka Dead Space.
Isentor:
Jak sam Molyneux mówił, Fable jest grą dla każdego, uproszczeniem sprecyzował przeznaczenie jej do większych mas, czyli tak samo 7 jak i 30 letnich graczy. I to według mnie jest chore. Pomachać mieczykiem każdy lubi, ale co to za efekt jeśli kończyny przy tym nie latają etc. Zadowoli tych co to nie potrzebują zbyt wiele i nie są zbyt wymagający.
Valdar:
Ehh mam Dead Space na Xbox 360 i muszę powiedzieć że gra bardzo mnie wciągnęła. Imo iż ma trochę nudna fabułę to na końcu się zaczyna rozkręcać ;) Zauważyłem że twórcy zapożyczyli masę dobrych pomysłów z innych gier, filmów itp. Najlepsze jest to że udało im się to wszystko ładnie połączyć.
Jako horror gra nieciekawie się spisuje, ma za zadanie przestraszyć nagle pojawiającymi się z obcymi. To trochę za mało ale mi tam to za bardzo nie przeszkadza. Dla mnie to jest jedna z lepszych gier jakie wyszły w 2008 roku.
Czaroxxx:
To jest bezsens. Po co mówisz o Dead Space, że jest beznadziejny i w ogóle? Skoro nie podoba ci się ta gra, to rozumiem możesz powiedzieć swoje zdanie, że jest brutalna. Ale w twoich wypowiedziach czuć ewidentnie nakłanianie ludzi do tego by również porzucili tą grę. Każdy gra, ogląda, słucha czego chce i nie możesz mówić, że brutalne, głupie i nie jest to dla ludzi. TO JEST DLA LUDZI BO ZOSTAÂŁO STWORZONE PRZEZ LUDZI ale nie dla wszystkich i ty jesteś tego najlepszym przykładem. Idź pograć w mario lepiej.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej