Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Dead Space

(1/2) > >>

Ainur:
A więc co sądzicie o grze Dead Space. Gra jest ta bardzo brutalna, co w jakiejś gazecie przeczytałem o zakazie sprzedawania tej gry,ale narazie jakoś się nie zapowiada. A więc co sądzicie o zakazie i tej wyjątkowej brutalności tej gry.

Isentor:
Wyjątkowo brutalna? A za przeproszeniem co mamy robić obcym? Głaskać ich po główce póki nie zasną? Gra jest realistyczna i to się liczy. Ciała zachowują się tak jak powinny. Także możemy łamać, rozrywać i wybebeszać, dodatkowo grze klimatu nadaje ulokowanie akcji w tak ciekawym miejscu jak statek, mroczny, przepełniony ciałami zabitych...

Jest to jedna z niewielu nowych gier, która wciągnęła mnie na wiele godzin. Polecam każdemu kto lubuje się w tego typu gatunku.

Ainur:
Isentorze jak wiesz nie każdy lubi takie gry,i nie każdy lubi,jak powiedziałeś wybebeszać,łamać oraz rozrywać. A do tego sądzę że gra ta ma aż za dużo realizmu,a ja nie lubię takich gier,w których tylko się zabija,tylko żeby też trochę głową poruszyć.

Isentor:
Skoro lubisz poruszać trochę głową powal w ścianę... Nie grałeś nie wypowiadaj się na podstawie opisu jakiegoś pseudo redaktora papilotu, który też gry w życiu nie odpalił, a ocenę wysnuł na podstawie screenów. W grze trzeba jak najbardziej myśleć i kombinować skoro jest realizm, potrzeba kombinowania jest w Dead Space na porządku dziennym. Ale jak sam mówiłeś to nie gra dla ciebie i jak ja mówiłem to gra dla kogoś kto myśli i lubi takie klimaty więc idź pograj w Fable i nie wypowiadaj się o grze, o której nie masz zielonego pojęcia.

Ainur:
Mam sobie pograć w Fable? To kup mi Xboxa 360 to będzie super,wiesz. A poza tym wątpię żebyś był odpowiednio dojrzały do tej gry. aha i bym zapomniał, jeśli w głowie ci tylko rozwalanie głów to zamknij się w pokoju i siedź tam cały dzień.

Fable równie dobrze prezentuje się na komputerze i można go już nabyć za dosyć niską cenę. Sam w niego teraz gram, więc nie wiem o co chodzi... :D Tak poza tym może przestaniecie tutaj drzeć koty i przeniesiecie się na PW? - [Boba Fett]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej