Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika 5
Mantos:
Roboban
O nicku: Czy ja wiem? Może to skrót od Rob budowniczy? W subie rginalny, ale po cholerę drugie B? Bliźniaki syjamskie?
O avatarze: Phi, ja też ring widziałem. Jak w telewizji pokazywali, a jeszcze mi dziewczyka z telewizora nie wylazła ;/ Może drzwi zamknięte są...
O sygnaturce: Phi. Mało orginalny. Nick swój napisał dorzucił straszną czachę którą zietków straszy ;/
O prywatnym podpisie: Towarzysz Kozłow zajmie się toboą bluźnierco ;p. Robota to życie!
O userze, słów kilka: Jako że nie dane było mi się z nim poznać zbyt blisko (zboczuchy ;p) to zbytnio się nie rozpiszę. Z początku za nim nie przepadałem. Chociażby dlatego że głupoty pisał w dziale problemy, ale nie było tak źle. Ten pierdoła mi się w pomoc wecpchnął ;/ Ogólnie to jest nawet w porządku. Nie spamuje i pisze z rozumem. Jest bezpośredni i to w nim lubię.
O jego charakterze: Zachowuje się jak mietek spod sklepu ;/ Z czerwonym nozem gania wszystkich po wsi z kijem w ręku.
Obrazek przedstawiający usera:
Jego tekst/post, który ci się spodobał: niestety nic mi nie przychodzi do głowy ;/ może jak coś mi się przypomni dopiszę
Zabawna związana z nim sytuacja: Nie pamiętam dokładnie, ale to było jeszcze na polchacie jak Nifcośtam gadał z nim o orientacji seksualnej albo o wojsu (albo o jednym i drugim)
Twój stosunek do usera: Nijaki. Nie darzę go nie chęcią ale też nie powiedziałbym że go lubię.
O co chciałbyś go zapytać?: Czy to prawda że nosisz dziurawe bokserki?
Robben:
Mantos
O nicku: z gumami miętowymi, cukierkami, mentosami, itp, mi się ten nick kojarzy. Fajny, fajny nick, podoba mi się.
O avatarze: avatar jaki był kiedyś, taki jest i teraz. Ten elf ze szpiczastymi uszami nawet mi się podoba. Elfy też lubię.
O sygnaturce: co to ma być? Jakieś napisy w sygnaturce, a po kliknięciu na nią, wyskakuje stronka, która nie wiem na czym polega. E tam, takie sygnaturki to są cienkie.
O prywatnym podpisie: MONDRY Mantos czy MÂĄDRY Mantos? Mondry nie jesteś, ale czy rzeczywiście mądry to nie wiem. Na pewno nie jesteś najmądrzejszy. W każdym razie nie ma się czym chwalić :P.
O userze słów kilka: nie jestem z nim bardzo blisko powiązany, ale jestem pewny, że jest ok. Ciupie ostro w Marant, pisze bardzo dobre posty i pomaga, chociaż mu od jakiegoś czasu na to nie pozwalam. Zresztą już nie musi się robić takim dobrym dla innych, bo zdobył statuetkę Innosa.
O jego charakterze: jego zachowanie mi pasuje. Nie cwaniakuje, prowadzi normalne rozmowy i nie widziałem też, żeby się z kimś wyzywał. Chociaż myślę, że gdyby go ktoś wnerwił, to by mu naklną. Ogółem mówiąc gościu jest ok.
Jego tekst/post, który ci się spodobał: cóż... jakoś do tej pory nie zauważyłem tekstów, które by mi rzuciły się w oczy.
Zabawna związana z nim sytuacja: także nic specjalnego mi nie przychodzi do głowy... Chociaż może to, że Ana o mało nie usunęła konta przez niego, można uznać za zabawną sytuację.
Twój stosunek do usera: nie jest to byle jaki user, spamer, czy n00b, tak więc powiem, że się z nim liczę. Lubię go w sumie i nie mam do niego żadnego ,,ALE''.
O co chciałbyś go zapytać?: ile masz lat?
@down - wyrosły mi, gdy skakałem, ale takie to były skrzydła, jak po wypiciu RedBulla.
Canis:
Robben
O nicku: Robben... kojarzy mi się od razu piłkarz holenderski... Arjen Robben, który... chyba jeszcze jest w Realu Madryt... Co prawda, nie widziałem jeszcze nigdzie, by ktoś tak sie nazwał... no ale jednak... Czyżby dla tego ten nick... bardzo prawdopodobne... Poza tym, Rob Ben... Rob kojarzy mi się z przywódcą gildii złodziei w zajeździe książęcym w Divine Divinity... Ben to Ben i tyle... nie no nick nie najgorszy.
O avatarze: Widzę, ze jesteś fanem filmu The Ring. Ta.... fajny horror. fajna była ta studnia... i jak wychodziła ta dzieweczka z niej, śmiesznie to wyglądało... no ale lekki nastrój film budził...
O sygnaturce: Eh... zwyczajnie napisany nick, no i czaszka jakby od tyłu rozświetlona, a wszystko na granatowym tle... takie sobie to...
O prywatnym podpisie: Nieprawdę głosi... praca ważna... w końcu musi być za co pić... no chyba, ze ma się nieograniczone fundusze, no to wtedy...
O userze, słów kilka: Nie ma to jak gracz Marantu... Zbytnio go nie znam, wiele to ja go nie widziałem, i wiele nie słyszałem o nim... z tego co zdążyłem zauważyć to to, ze ma sporo wiadomości, a widziałem ich trochę, początkowo wyglądały dość mizernie w stosunku do innych sławionych w pisaniu postów, natomiast z czasem wygląda to coraz lepiej...
O jego charakterze: Coś na wzór prawdziwego terrorysty... Nie no raczej owieczka... z takim czarnym owłosieniem...
Jego tekst/post, który ci się spodobał:
--- Cytat: Robben w 26 Maj 2008, 18:45:32 ---Pierwsze myślę o Bezimiennym, potem Xardasie a następnie o Diego, Miltenie, Lesterze i Gornie a na końcu o magach, świecie, fabule, itp.
--- Koniec cytatu ---
A czemu nie o kobietach... Gothic to też kobiety... no ale rozumiem, że ostatnio panuje na fascynację przedstawicielami tej samej płci, może i Robbena ogarnęła...
Zabawna związana z nim sytuacja: hmmm... niestety, do tego punktu nic nie znajdę, ani nie przypomnę sobie... Nic mi nie wpada na myśl...
Twój stosunek do usera: Neutralny... na pewno, gdybym go zobaczył, nie biegał bym za nim z siekierą krzycząc: "Giń w Imię szatana", ani też, nie sklepał bym mu pyska w geście przyjaźni, a już na pewno nie dał bym mu butelki z miodem pitnym...
O co chciałbyś go zapytać?: Patrząc na twoją sygnaturkę przeczytałem również: "Czasem trzeba skoczyć z mostu, żeby wyrosły skrzydła." Not o chciał bym zapytać, czy jak skakałeś, to rzeczywiście wyrosły ci skrzydła? czy po upadku z wysokości psycholodzy ci to wmówili byś dalej nie próbował?
Baś-ka:
O nicku: Canis... wystarczy wpisać na wikipedie i wszystko jasne. Po za tym po włosku cane to "pies" (bez obrazy) więc nasuwa jasne skojarzenie. Cóż, jak dla mnie nienajgorszy nick, przynajmniej o wiele lepszy od poprzedniego.
O avatarze: Nie lubię tego avataru, ten gościu jakiś za poważny jak na canisa. Powienien sobie dać avatar z wielkim "Love and Peace. Jesus love us!", to by do niego pasowało Idealnie. A tak na serio, to nie zmieniaj może być, mimo że mi się nie podoba.
O sygnaturce: Cóż, jeszcze jedna rzecz która mi się nie podoba. Ostatnio wybuchła plaga na sygnaturki z monsterami podpisanymi własnym nickiem, nie lubię tego, nie podoba mi się praktycznie wogóle ta sygna. No i link do miejsca w którym Canis jest zwyczajnie poniżany i wyzywany ale także gdzie są składane hołdy ku jego czci. Hm, kolejna moda która jednak nie jest aż taka zła, więc powiedzmy że może być.
O prywatnym podpisie: "E pluribus unum." Szczerze nigdy nie wiedziałem co to oznacza i wciąż to się nie zmienia. Hm, ja lubię podpisy, mówiące coś o userze, żywiołowe, a w skrajnych przypadkach nawet cytaty, jednak canis, mógłbyś się bardziej wysilić.
O userze, słów kilka: Cóż, canis jest jednym z userów którzy się przyczynili (nawet choć trochę) dla rozwoju TG. Dobry gracz marantu, dużo postował, ale jak wiadomo wszem i wobec nie dostał rangi "Weteran" o.O. Jak dla mnie to dziwne no ale nie wnikam.
O jego charakterze: Cóż, canis to zagadka, raz normalny, trochę żartobliwy, a raz poważny jak na pogrzebie. Ciężko tutaj powiedzieć coś konkretnego, ale jest powściągliwy, uprzejmy i kulturalny, chociaż czasami aż do przesady. Pisze często oficjalnie, co wprawdzie nie jest złe, ale jak dla mnie robi sobie tym opinie sztywniaka. Jednak czasami, jakby doznaje wewnętrzenj przemiany i tu (O.O) się okazuje że nawet on umie żartować. Dziwne, no ale jak powiedziałem canis to zagadka.
Jego tekst, post który Ci się podobał: (I pomyśleć że to pisał Canis o.O )
--- Cytuj ---2 czy oddasz krew: napewno! krew bede oddawał, już bym oddawał, lecz matka sie niezgadza ale to nieistotne, jeszcze dwa latka
Pozdrawiam Canis
PS. Mam nadzieje ze niezostanie to uznane za spam ...
--- Koniec cytatu ---
Zabawna związana z nim sytuacja: Hmm... czytałem że kiedyś groził że zniszczy Ombros :D. nie było mnie wtedy ale musiało to fajnie brzmieć :P.
Twój stosunek do usera: Cóż, nie czyham przed jego domem z załadowanym CKM'em ale też nie wręczam mu bukietu kwiatów i nie wysyłam mu listów miłosnych. Nie mam nic do niego, staram się nawiązać coś co mozna by nazwać koleżeństwem, ale przyznam że łatwe to nie jest.
O co chciałbyś go zapytać: Spytałbym go dlaczego jest tak poważny że aż zbyt poważny.
Odpowiedź:
Nie no nie było tak źle włączyłem sobie super wytrzymałość, i mimo że straciłem kontrole nad tłumem napalonych 19-stek, przezyłem to i było całkiem fajnie. Ale szkoła, moje przekleństwo przywróciło mnie do rzeczywistości przy samym końcu, więc dostałem lekkiego szału. No co tak patrzycie? A kto by nie dostał...
Canis:
Rahtar
O nicku: Rahtar wyraz dwusylabowy... Huashtu Qiashhu. No cóż, z pewnością oryginalny, nie wiem co znaczy... ale wpisanie w gogle... niewiele mi pomogło... ale cóż, brzmi nawet znośnie... wygląda nawet jakoś...
O avatarze: No tak... Ju ar e pajret? czaszka, ale oczy są, przewiązana czerwoną chustą i opaska na jednym oku... szczerze mówią, nie podoba mi się nadmiernie... taki zwyczajny... jak kiełbasa... albo, jak taki zwykły banan... nie to co czikita...
O sygnaturce: Przynajmniej jeden, co się buntuje, przeciw kroolikom. link do fil;mika, i tam inne teksty, no szału nie ma, nie powaliłeś na kolana, ale z pewnością brawa, za ten protest, za tą odezwę antykrooliczą...
O prywatnym podpisie: Rahtar.... a napisałeś, ze ja mam kiepski podpis... twój nic lepszy w moich oczach O.o . "Biegnij! Uciekaj! Znajdź to w co wierzysz!" takie tam pf... nieciekawe... niby sensowne... ale takie tam...
O userze, słów kilka: porządna chłopina z niego. I pożartować z nim można i porozmawiać bardziej poważnie, właściwie, rozmowa jest zazwyczaj jak jest, dość spora, ale, jeżeli określić temat... to jest to dość trudne... ale rozmowa zawsze ciekawa w większym, bądź mniejszym stopniu, na przykład teraz, o edukacji we Włoszech, w miejscu gdzie mieszka... n/c ... Pisze dobre posty, odpowiedniej dość długości, co by tu jeszcze napisać... no gracz marantu... oczywiście.
O jego charakterze: Oczywiście pozytywny, przyjazny. nie przypominam sobie momentu, w którym by pokazał swoje pazurki bezpodstawnie. Można powiedzieć, że osoba dość różnorodna, jeżeli chodzi o rodzaj rozmów, nie raz i nie dwa nasze rozmowy były o poważniejszych tematach, a czasami... to o humorze jego wypowiedzi nie muszę nikogo przekonywać, jeżeli zna Rahtara. oczywiście potrafi się śmiać...
http://www.scmiro.friko.pl/NONAME/slides/StaryGrzyb.JPG
http://www.joemonster.org/i/a/neo.jpg
Jego tekst, post który Ci się podobał:
--- Cytuj ---"http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,13125.msg81091.html#msg81091"
Tego strażnika można obejśc na luzie tylko trzeba troszkę pokombinować, wskakujesz na mur idziesz wzdłuż niego wskakujesz do środka i się skradasz no i resztę już wiesz.
--- Koniec cytatu ---
Zabawna związana z nim sytuacja: Cóż... pierwsza rozmowa z nim była zabójcza dla mnie, jak się zapytał czemu chciano mnie zabić na marancie, to normalnie padłem niemalże martwy...
Twój stosunek do usera: Och nie będę jechał do Włoch by go zabić... ewentualnie powitam go z granatnikiem już na terenie Polski... Nie no oczywiście przyjemnie mi się z nim rozmawia, co powoduje, ze mój stosunek do niego jest jak najbardziej pozytywny.
O co chciałbyś go zapytać: już mówiłeś o swoich "postępach" w ÂŚwiadomym śnie", no to teraz przyznaj się, bo wiemy, ze było to dla ciebie męczące, wysiwiałeś i wyłysiałeś z tego właśnie powodu?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej