- no dobra panowie, ja idę po moje 4 pupilki, jak wrócę i moje potwory zaczną siekać zrobicie swoje i ja później też potraktuje ich miłością. - Powiedziałem i prze teleportowałem się (Atrybut: Teleportacja) do najbliższego zagajnika. Stanąłem przed dwoma stojącymi blisko siebie drzewami i rozłożyłem ręce dotykając pni. skumulowałem energię i wypowiedziałem zaklęcia.
- Osh Upush Ruxuesh Arishesh, Esharqiash!
- Osh Upush Ruxuesh Arishesh, Esharqiash!
Drzewa zaczęły się błyskawicznie powiększać i rozrastać, gałęzie przybrały postać długich, potężnych ramion, a z ziemi enty wyrwały swoje korzenie, których użyły jako nóg. Zaczęły od razu spacer ku orkom.
Zdjąłem kostur z pleców (bo schowałem...) i wbiłem go w ziemię, rozłożyłem ręce i skumulowałem w nich energię magiczną, po czym wypowiedziałem dwa zaklęcia przyzwania kościanych smoków.
- Iahuxuysh Xuelash Arishesh, Iposh Izilishash Areshisosh, Izanosh Ipash!
- Iahuxuysh Xuelash Arishesh, Iposh Izilishash Areshisosh, Izanosh Ipash!
z oku dłoni w kierunku kryształu pomknęły dwa promienie energii, które spotęgowały się i wydobyły z kryształu, tworząc dwa wielkie, 25 metrowe smoki, które chciały zacząć już swój lament, swój śpiew, lecz przerwałem.
- Cicho mi być! macie zabijać orki, a nie urządzać nam denne koncerty. Do boju moje sługi! - powiedziałem do czterech przyzwanych istot (2x Kościane smoki, 2x Enty). Prze teleportowałem się spowrotem do Sada i Devristusa. Smoki i enty dotarły juz na miejsce i zaczęły nacierać na orków.
- Wasza kolej, Devristusie, Sado...
Smoki zaczęły atakować orki swoimi paszczami i ogonami na obrzeżach ich garnizonu by jak najbardziej zmuszać ich do zacieśniania się ich obozu identyczne Enty, machały swoimi rękami rozrzucając orków i zmuszając ich do robienia kroków w tyl. zdarzało sie, że niejeden ork został rozdeptany przez ogromne enty. orkowie nie byli władni by ich (przyzwane istoty) błyskawicznie zniszczyć, odegnać. Smoki i Enty zdążyły już zniszczyć 67 orkowych istnień...
Zabici Orkowie 996/7000
Krasnal Poborowy 0/45000
Jaszczuroczłek ÂŻołnierz 0/22000
Jaszczuroczłek ÂŁucznik 0/8000
Krasnal Elita 0/14000