Tereny Valfden > Dział Wypraw

Wojna z Meanebem - posterunek Atusel

<< < (38/84) > >>

Isentor:
- Muszę wykonać szybki rekonesans wojsk. Dev teleportuj się pod działa i rozkaż im wpakowanie serii pocisków w łuczników wroga. Najprawdopodobniej zdradzi to położenie naszego sprzętu ale musimy się ich jakoś pozbyć.

Devristus Morii:
 - Spoko.
Teleportowałem się do punktu, gdzie stacjonowały działa. Podszedłem do dowódcy i rzekłem:
 - IsentoR , znaczy się król, rozkazuje abyście ostrzelali łuczników wroga i bez dyskusji.
Teleportowałem się spowrotem do okopów, podszedłem do króla:
- Zaraz powinien rozpocząć się ostrzał z naszej strony. Co dalej?

Czaroxxx:
Kyras po zakończeniu udzielania pierwszej pomocy pomógł rannym kolegom bezpiecznie dotrzeć do okopów.

Canis:
- Mogę wyleczyć. - Powiedziałem i przyjrzałem się ranie, była spora, lecz nie ogromna. wypowiedziałem zaklęcie ÂŚredniego Leczenia (Naurangol; II Poziom Wtajemniczenia)- Izhuesh Ruarishesh, Gresh Ilxuesh Arishesh! - energia wypłynęła z dłoni i otoczyła ranne ramię. Rahtar poczuł ogarniające go ciepło, a po chwili ramie zrosło się pozostawiając sporą bliznę. - Mam nadzieję, że więcej cię już nie zobaczę proszącego o leczenie.

Baś-ka:
Rahtar odrzekł:
- Dzięki. Nie obawiaj się nie dam już się zranić a tym bardziej zabić. Po czym spojrzał na wejście do okopu przez które co chwilę wpadali ludzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej