oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Ekipa Tawerny Gothic pragnie zachęcić do zagrania w System RPG "Marant"
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
isentor@tlen.pl (isentor@tlen.pl) to zaloz 21:05:13 isentor@tlen.pl (isentor@tlen.pl) wole miec spis tych zacnych pytan 21:05:13 beluniek (beluniek@tlen.pl) a sumiennie zobowiazujesz sie odpowiedziec szczerze na kazde pytanie? 21:05:23 isentor@tlen.pl (isentor@tlen.pl) tak 21:05:31 isentor@tlen.pl (isentor@tlen.pl) z reka na mym zczeznietym sercu
Question no. 1Konto Rychu nie było kontem testowym, a tylko efektem znudzenia mózgownicy Serailaprawda/fałsz
skąd wziął się pomysł wciskania kitu że to konto testowe..
Kim jest skryba? Co musi robić? Jakie ma przywileje? Kto może nim zostać? To by było na tyle chociaż mam jedno pytanie ale wiem że na nie nie odpowiesz dokładnie.
IsentoRze, czy gdyby takie coś uczynił inny użytkownik tawerny, nie wiem, ja, Gunses, Bela, czy ktokolwiek inny, czy wydalił byś z forum? Czy tak jak Seraila, zachował i "puścił w niepamięć" jego występek?
Swoim zachowaniem zburzył swoją dobrą reputacje i fakt, że mogłem na nim polegać w każdej sytuacji. To nie jest tak, że winy zostały odpuszczona, a droga Seraila do królestwa pana stoi otworem szerzej niż przedtem.
Skoro Serail odszedł,to jaki był powód jego ponownego przyjęcia po jednym dniu rezygnacji? Sam go przyjąłeś?I od tak znów się stał moderatorem?Czy były jakieś poważne powody do ponownego przyjęcia?
Czy przez ten wybryk straciłeś do mnie zaufanie i nie będę tajemniczany w pewne sprawy tudzież moje kompetencje zostaną ograniczone? Bo niezbyt wiem jak to zdefiniować.
przeznaczonej do wyznaczania stopnia formy współpracy w redakcji.
Dante został wybrany za Seraila? Jest Dante jeszcze moderatorem??
No powiedz, że tak nie jest...
Pytanie jest takie : Po co była ta ranga? Tylko po to żeby ukarać tych,którzy mu 'dokuczali' a on się poskarżył,czy otrzymali je z innego powodu? Jeśli z innego to jakiego?
kto wypuścił plotę jakoby ana była alter ego Seraila?