Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Edycja Rozszerzona Wiedźmina

<< < (2/5) > >>

Robben:
Eee... no to jestem zawiedziony, że edycja rozszerzona wiedźmina oferuje tylko tyle, ile powiedzieliście. A więc wygląd ludzików kiepski, animacje kiepskie, zadania spidolone i ogólnie całe to wydanie nijakie. Właśnie byłem w miniony piątek w sklepie, by zakupić ten rarytas, ale nie było (nie było, bo premiera została przesunięta). I dobrze, bo by dwie dychy poszły się paść, a ja otrzymałbym zdzierstwo. Nie wiem, nie wiem, może ściągnę, chociaż po waszych opiniach już mi się odniechciało w to zagrać. Spodziewałem się czegoś więcej po tej ,,edycji rozszerzonej'', ale widzę, że to chu*ostwo.

Adanos7:
A ja się męczę z uruchomieniem wersji 1.4, aby sprawdzić jakie to zmiany są... Ale z tego co przeczytałem, to sobie odpuszczę i będę używał wersji 1.3.

Respev:

--- Cytuj ---A więc wygląd ludzików kiepski, animacje kiepskie, zadania spidolone i ogólnie całe to wydanie nijakie. Właśnie byłem w miniony piątek w sklepie, by zakupić ten rarytas, ale nie było (nie było, bo premiera została przesunięta)
--- Koniec cytatu ---
Jak to przesunięta? Co ty gadasz? Premiera była 19 września, na 100%. Wiem, bo sam kupowałem ER w piątkowy wieczór w Empiku.

Sado:

--- Cytat: Respev w 23 Wrzesień 2008, 15:01:01 ---
--- Cytuj ---A więc wygląd ludzików kiepski, animacje kiepskie, zadania spidolone i ogólnie całe to wydanie nijakie. Właśnie byłem w miniony piątek w sklepie, by zakupić ten rarytas, ale nie było (nie było, bo premiera została przesunięta)
--- Koniec cytatu ---
Jak to przesunięta? Co ty gadasz? Premiera była 19 września, na 100%. Wiem, bo sam kupowałem ER w piątkowy wieczór w Empiku.

--- Koniec cytatu ---

A miała wyjść a Maju ;] ÂŚciągnąłem ER, ale nie grałem ,bo mój komp nie trawi Wiedźka. Mi tam głównie chodziło i krótsze ładowanie i nowe modele postaci, więc się pytam: Czy te "do 80% krótsze ładowanie" to bujda, czy na serio, nie będę musiał czekać 10 minut, na załadowanie się domku?

Isentor:
W patchu 1.3 też podobno przyspieszyli ładowanie się lokacji (przynajmniej tak mówi lista zmian). Tylko, że ja żadnej zmiany nie zauważylem więc w wersji 1.4 też pewnie nowości w tej sprawie nie ma.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej