Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jaka będzie rola Xardas w dodatku?
Czaroxxx:
--- Cytuj ---Jakbyście się przyjrzeli wszystkim częścią sagi to byście zobaczyli że zawsze (ale to zawsze) zaczynamy tak jakbyśmy stali po dobrej "stronie mocy". Tak więc zaczniemy tak jakbyśmy byli paladynami. Czyli jak wychodzi z solucji będzie on na nas wkurzony. Dostaniemy opieprz i na tym się skończy.
--- Koniec cytatu ---
Co to ma do Xardasa przepraszam bardzo? Zresztą nie ważne.
Wydaje mi się, że w dodatku będzie Xardas bądź co bądź to główna postać w grze po Bezim. Bo kto jak nie on jest narratorem w grze. Narratora się nie wywala od tak z gry więc będzie musiał odegrać jakąś swoją rolę w tym przedstawieniu.
McSloniu:
Xardas zawsze, w każdej części Gothica odgrywał kluczową rolę, na pewno i w dodatku ZB będzie z nim powiązanych kilka zadań. Nawet jeżeli niebedzie już go, bedzie nie żył lub tajemiczo zniknie to jego historia jeszcze się nie zakończy. Wątpie aby Xardas był już najważniejszy, jat to było poprzednio. Będzie jedną z ważniejsztch pobocznych postaci.
wiedzmin4269:
Mnie sie wydaje, że rola Xardasa w dodatku będzie taka sama jak G3 tylko będzie kilka questów powiązanych z akcją dodatku
czechu1:
Mi się wydaje że będzie jak w gothic 2 Xsardas przeprowadzi nas przez większość rozgrywki i będzie miał duży udział w zakończeniu
Leon91:
Nie wiem czy to prawdziwa informacja(słyszałem co innego)ale podam link do filmu na youtube http://pl.youtube.com/watch?v=yRvPEFcPoC0&feature=related Jeśli ktoś troche zna angielski zrozumie tekst z 1:19 około,głównie chodzi o ten z prawego rogu ekranu.Mówi on:
Historia opiera sie na zakończeniu G3 po stronie Xardasa, Bohater opuścił zapomniane Krainy(nieznane?) po 2 latach i powrócił do Myrtany.(Moje tłumaczenie,ja to tak rozumiem-jeśli jest błąd prosze poprawić)Co wy na to...?
Nawigacja
Idź do wersji pełnej