Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jaka będzie rola Xardas w dodatku?
Żelazko:
Jaka będzie rola Xardasa w dodatku i czy woglę będzie? Jak myślicie który z bogów wygrał wojne? Czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam.
Robben:
Nie wiadomo, jak to twórcy z tymi zakończeniami zrobili, ale skoro w Faring na filmiku byli ludzie, to można by powiedzieć, że chodzi o ścieżkę Innosa. Jednak nie sugeruję się tym, bo na innym filmiku w Trelis są zaś orkowie, a więc może to być każda ze ścieżek. A co do Xardasa... no o nim to już nic nie powiem, bo tu też zależy od ścieżek bogów. Nie mam pojęcia tak naprawdę, co tam twórcy powymyślali - zagramy to się dowiemy.
Kinra:
jedno jest pewne jeszcze się pojawi
User pisze posty małowartościowe.
Amonef:
sądzę że twórcy rozpatrzą 3 zakończenia o których wielu mówi ale nie jest powiedziane że się pokaże w ogóle w dodatku jak jest napisane to sorki a ja myślę i mam nadzieje że próbując zabić xardasa on posiadając ogromną moc ze smoka odradza się i pojawia w dodatku wyzwie bezia ale nie dojdzie do krwawej bójki
Pawel Najemnik z Farmy:
Jakbyście się przyjrzeli wszystkim częścią sagi to byście zobaczyli że zawsze (ale to zawsze) zaczynamy tak jakbyśmy stali po dobrej "stronie mocy". Tak więc zaczniemy tak jakbyśmy byli paladynami. Czyli jak wychodzi z solucji będzie on na nas wkurzony. Dostaniemy opieprz i na tym się skończy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej