Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

konie

<< < (4/4)

Baś-ka:
Zniszczyło klimat? Tym że dostajesz się szybciej tam gdzie musisz dojść? Nie no, jak dla mnie taki pomysł jest kapitalny, i z dużą chęcią bym chciał zobaczyć konie w gothicu. A już tym bardziej walki, chociaż walki na koniu przez większość by zostało źle odebrane jako niepotrzebna zmiana klimatu to jednak mi by pasowało, taka nowość.

Ainur:
Nie wiem czy widzieliście ten screen, ale jak nie to proszę:

http://img406.imageshack.us/img406/8493/gothicmod20080417085117ye3.jpg

To jakiś mod do Gothica ale obawiam się że on jednak nie umożliwia jazdy na koniu.

Isentor:
Ta screeny wyglądają jakby Bezi nadział się na grzbiet konia, a z animacją było jeszcze gorzej na youtube były filmiki.

Czesiu:
Ja konikom mówię stanowczo NIE! Tak jak wcześniej koledzy wspomnieli, wole zwiedzać świat na nogach i zdobywać jak największą liczbę exp.

pawelek110:
To nie Zmierzch bogów popsuł/zmienił klimat na gorszy
tylko podstawka.
KOnie oczywiście w modach G1/G2 oraz jak modderzy dostana wreszcie kod źródłowy do G3 stanowczo NIe.
Natomiast jak pokaząły gry Oblivion/Two worlds
konie to fajny dodatek, mozna chodzic na piechotę, dosiąść wierzchowca lub uzywac teleportu, kwestia wyboru. Walka na koniu jedynie jest w two worlds i nie jest wygodna.
Ja jestem na tak jeżeli chodzi o konie zeby pojawiły sie w gothic 4. Co to komu przeszkadza, jezeli nie bedze ktos chciał sie tak poruszac to i tak na piechote bedzie chodził
a nie wierze by chodz raz kazdy nie spróbował jak to jest.
A dzieki temu gra bedzie bardziej realna.
Ja bym chciał by G4 miało fabule na poziomie G1/G2 , system walki duzo lepszy niz w G3, poziom trudnosci wyzszy i bez wyboru jak w G3.
Teren bardiej mroczny niz w G3, cos jak G1.
 No i najwazniejsze fabuła główna długa i porywajaca i questy trudne ,długie i zróznicowane ale wiem ze tego
nie zrobią. Poziom G1 i G2 jest nieosiagalny.
i dlatego wierze tylko w projekt Piranhi Bytes  RISEN.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej