Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wymagania.
tomaro:
Ja się nie przejmuję wymaganiami będę grał w Gothica 4 na Xboxie 360 więc wiecie ;)
takashi123:
jak ostatnio jakiś Gameplay idziłem to Grafika byla strzsznie skiereszowana. Mam nadzieje że jeszcze sie grafa nie zajmowali. Też kupiłem nowy sprzęt 3 miechy temu i mam nazdieje, że bedzie wszystko chodziło, tylko przetrzymaj załamanie rynku bo terz ceny szybują w góre
PLShayloPL:
Otóż sam planowałem taki temat napisać :p lecz YanCo mnie wyręczył ;) chociaż mógłby być bardziej tematyczny coś więcej napisane, lecz jak mus to mus. Cóż ja bym się nie zdziwił jeśli wymagania G4 były by wielkie o choć o prawie połowę większe od G3, wtedy trzeba było zaopatrzeć się w lepsze zabawki, cóż a ci któzi kupili nie dawno sprzęt z parę miesięcy to nie muszą gdyż są chyba odpowiednie na nasz dany rozwój wirtualnych gier :D.
McSloniu:
Mój chyba ''zdzierży'' bo mam zamiar dokupić 2 GB Ram aby było już 4, procka mam 5,5 Ghz a karte GeForca 8600 GTS 512 MB. Powinien ruszyć co nie? (chodzi mi co najmniej średnia detale)
user no. 11627:
Coś mi się wydaje, że komputery nawet z 2008 roku mogą (choć nie muszą - zależy od silnika gry) mieć spore problemy z poradzeniem sobie z G4. Jakby nie patrzeć Gothic 2 wychodził w 2003 roku. Komputer, który w tamtych czasach dobrze radził sobie z dwójką, trzy lata później ledwie dawał sobie radę z Gothic'kiem 3 i to na minimalnych ustawieniach (wiem, bo tak było w moim przypadku). A tu do premiery mamy jeszcze ze 2 lata, więc raczej bez małej modyfikacji komputera się nie obejdzie.
--- Cytuj ---Mój chyba ''zdzierży'' bo mam zamiar dokupić 2 GB Ram aby było już 4, procka mam 5,5 Ghz a karte GeForca 8600 GTS 512 MB. Powinien ruszyć co nie? (chodzi mi co najmniej średnia detale)
--- Koniec cytatu ---
Czy 'ruszy' to się jednoznacznie da się stwierdzić dopiero gdy zainstalujesz grę, bo skąd możemy to wiedzieć. Do tego twoja karta graficzna obsługuje z tego co wiem DX 10, a G4 zapewne wyjdzie przy wsparciu DX 11 lub wyższych, więc sobie choćby z tego powodu nie pograsz...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej