Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wymagania.
YanCo:
Koledzy jak myślicie.Czy te nowsze komputery z 2008 roku wystarczą żeby spełniały wymagania gothic 4??
Pawel Najemnik z Farmy:
Jasne że wystarczą. Przecież do gothic 3 wystrczało mieć komputer 3 letni. Ale jaki? Bo jak za 800 to nie.
YanCo:
No jasne ze nie za 800 kto to widział.Właśnie mnie interesują komputery z rocznika 2008 bo mam dosyć kaski i zamierzam sobie kupić nówkę:)I chciałem sie upewnić czy sprostają wymaganiom gothic 4:)
Respev:
Skąd to mamy wiedzieć? Kup sobie konsolę (xbox 360 bądź Playstation 3) jeśli już będzie na 100% pewne wydanie tej gry na owe produkty i będziesz miał spokój. Wszystko będzie płynnie chodzić. Na pewno wyjdzie Ci to taniej niż kupno nowego komputera. Powiesz zapewne, że nie masz telewizora z HD. No to wtedy podłączasz konsolę do monitora i mam rozdzielczość taką jak na TV HD Ready (a nawet większą).
chamm3r:
ja kupiłem rok temu za 2000 karta 256 proc. 3ghz 2 rdzenie intel pentium duo 4gb ramu i chodzi prawie że na max. Więc myślę że teraz (zależy ile masz kasy i gdzie kupujesz [komputronika nie polecam]) tak ze 2300 i będzie spoko chodził a osobiście konsol nie polecam bo na konsoli nie napiszesz nie wydrukujesz z netem też kłopot, no chyba że tylko granie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej