Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Nauka oraz Misje
Eron:
A mnie intryguje jedna rzecz, mianowicie po co nam nauka kucia broni z czystej rudy jak... moze ja sie myle a jestem na koncu gry to zadnego przepisu na super magiczna bron nie widzialem czyli umiejetnosc bezuzyteczna. Nie wiem moze sie myle. Pozdrawiam
Beliar91:
Ja już przeszedłem gre i też nie znalazłem żadnego przepisu ani jakiejś super broni. Wie może ktoś gdzie jest np. Gniew Innosa ? bo na kodach jest dostępny, a nigdzie go nie znalazłem. Ten zaginiony Klucz do ÂŚwiątyni w Mora Sul ma Kurit ( najemnik w barze ), pomyliłem się wcześniej.
Michaloss:
Witam. Czy jest jakiś inny nauczyciel umiejętnośći Duży oręż III?, bo Hogar zaginął mi w akcji, że tak powiem. A jeśli nie ma, czy jest jakis kod na tę umiejętność. ?? Aha no i gdzie znajde nauczyciela walki 2 ostrzami?.
Arthas:
Wydaje mi się, że umiejętności "Duży Oręż III" uczy także Ugolf z klanu Młota.
Co do walki dwoma mieczami, nauczycieli spotkasz na pustyni w Varancie. Między innymi są to Angar i Kayor z Mora Sul, Ahmed i Silivio z Bakareszu i Daro w Ben Sala.
Rapeed:
--- Cytuj ---Większy problem jest ze sztabką czystej magicznej rudy (nie mylić ze zwykłą sztabką magicznej rudy), ale na pewno jedną dostajemy od Kerta z klanu ognia za przepędzenie orków z Nordmaru.
--- Koniec cytatu ---
Mam problem z tą sztabką Czystej Magicznej Rudy od Kerta. Mianowicie wybiłem wszystkich orków znajdujących się w Nordmarze i w zadaniach wykonanych pojawił mi się post o wykonaniu tego zadania, ale nie mogę wogóle porozmawiać na ten temat z Kertem i nie mogę dostać tej sztabki.
Mam też problem z zadaniem "Moc przodków" również u Kerta, bo zwiał mi szaman orków który posiadał jeden z kamieni przodków. Ma ktoś może jakiś kod na kamienie przodków, albo wie jak można odnaleźć tego szamana??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej