Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Przeróbka Hymnu Polski

<< < (2/6) > >>

Szarleǰ:

--- Cytuj ---bo narazimy się na śmieszność.
--- Koniec cytatu ---
LOL. Człowieku, teraz to ja na poważnie mówię, jak ja to zdanie przeczytałem to nie mogłem uwierzyć własnym oczom. Ty udajesz debila sam z siebie czy ci za to płacą?

A apropo tego tematu to wg. mnie jest on jeszcze bardziej żałosny niż cała ta przeróbka (?) czy pomyłka. ÂŚmiem wątpić, że jesteś takim patriotą, by cię to na prawdę interesowało i mi się wydaje że robisz to na pokaz. Wręcz wisi ci to. Bo wydaje mi się, że dla ciebie takie wartości jak hymn narodowy, flaga, godło czy cokolwiek innego nie odgrywają w życiu większej roli, w moim zresztą też nie. Oczywiście wiąże się to z tym że nasz kraj nie jest tak szanowany ja np Francja, Anglia, Niemcy, czy Hiszpania chociażby, i chociaż wszyscy dobrze o tym wiemy jest to trochę przykre. No ale nie popadajmy w skrajność  :-\.

Pawel Najemnik z Farmy:
Penaut może masz racje (jestem chyba fanatykiem lub nacjonalistą). Ale ta gra jest grą Oficjalną. Znaczy że ona ma odzwierciedlać realia (no nielicząc kilka ważnych rzeczy takich jak sterowanie). Albo wytłumacz dlacego wszystkie hymny są oryginalne a nasz nie. Przecież z Wikipedii mogli zaporzyczyć   

Rysownik:

--- Cytat: Peanut w 21 Sierpień 2008, 20:44:48 ---
--- Cytuj ---bo narazimy się na śmieszność.
--- Koniec cytatu ---
LOL. Człowieku, teraz to ja na poważnie mówię, jak ja to zdanie przeczytałem to nie mogłem uwierzyć własnym oczom. Ty udajesz debila sam z siebie czy ci za to płacą?

--- Koniec cytatu ---
Nie, nie udaję debila. Po prostu wziąłem ta sprawę na emocję.

A teraz rozmyślam na chłodno: Zwisa mi to. Już mnie to nie obchodzi, chyba, że jakiś polityk/dyplomata/celebrite powie "[...]no wiesz ten kraj co nie miał dobrego hymnu w Official Olimp Pekin Game". Mam nadzieję, że sprawa się wyjaśniła. Nie lubię być idiotą.

Szarleǰ:

--- Cytat: Pawel Najemnik z Farmy w 21 Sierpień 2008, 20:58:29 ---Penaut może masz racje (jestem chyba fanatykiem lub nacjonalistą). Ale ta gra jest grą Oficjalną. Znaczy że ona ma odzwierciedlać realia (no nielicząc kilka ważnych rzeczy takich jak sterowanie). Albo wytłumacz dlacego wszystkie hymny są oryginalne a nasz nie. Przecież z Wikipedii mogli zaporzyczyć   

--- Koniec cytatu ---

Powiedz - czy znasz wszystkie hymny świata, że możesz rzucać tutaj takimi stwierdzeniami jak to, że wszystkie hymny są oryginalne a nasz nie? Wątpię.

--- Cytuj ---Nie lubię być idiotą.
--- Koniec cytatu ---

No ale jesteś ;/.

--- Cytuj --- (jestem chyba fanatykiem[...]
--- Koniec cytatu ---

No chyba gothica.

Edit:

aaahaa, jeszcze ta perełka:

--- Cytuj ---chyba, że jakiś polityk/dyplomata/celebrite powie "[...]no wiesz ten kraj co nie miał dobrego hymnu w Official Olimp Pekin Game".
--- Koniec cytatu ---

Człowieku, tak to możesz ty sobie mówić z kumplami, bo każdy normalny polityk czy ktokolwiek inny ma na tyle rozumu we łbie, że prędzej powie po prostu Polska, niż tekst który przytoczyłeś...

Chyba że ty się za politykę weźmiesz i będziesz robił karierę idioty na arenie międzynarodowej.

Pawel Najemnik z Farmy:
Nie peanut nie znam ale to nie jest moja opinia tylko fakt który został ogłoszony przez CDP (jakbyś nie wiedział CD Project). Co do fanatyzmu to masz racje, ale czy to niedziwne że błąd odkrył Brytyjczyk.

100 post

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej