Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Przeróbka Hymnu Polski

<< < (3/6) > >>

Szarleǰ:

--- Cytuj ---ale czy to niedziwne że błąd odkrył Brytyjczyk.

--- Koniec cytatu ---
A co w tym takiego dziwnego?

Ja chciałbym zobaczyć ten artykuł, czy co to jest, który mówi że tylko polski hymn jest nieprawidłowy. Mógłbyś pokazać?

Pawel Najemnik z Farmy:
Wedle życzenia: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Polski-hymn-zniewazony-w-grze-komputerowej-Pekin-2008,wid,10279157,wiadomosc.html

Gyngysz:
Ale masz problem... nikt ci w tą gre nie każe grać, skoro tak bardzo ci przeszkadza "znieważenie" hymnu Polski. Jak ci to przeszkadza, to w nią po prostu nie graj, a sensu tego tematu nie rozumiem.

Szarleǰ:
A dziękuję. Cóż, zniekształcenie naszego hymnu samo w sobie jest jakąś tam zniewagą dla polski, tylko że problem polega na tym, że nie było to celowe. Z tego co wyczytałem, wszystko pasuje do mazurka dąbrowskiego, prócz tego że brakuje jakiejś tam linii melodycznej (mówię co widziałem, więc zero w tym moich pomysłów :P). Zwykły błąd. Równie dobrze mogło paść na każdy inny mniej znany kraj, zresztą już jest przygotowywany patch, który ma naprawić ten błąd. Ogólnie rzecz biorąc wg. mnie nie jest aż tak poważna wada, żeby nie można było sobie w grę spokojnie pograć. Chociaż dalej nie rozumiem, dlaczego jesteś tym tak oburzony?

--- Cytuj --- Ale masz problem... nikt ci w tą gre nie każe grać, skoro tak bardzo ci przeszkadza "znieważenie" hymnu Polski. Jak ci to przeszkadza, to w nią po prostu nie graj, a sensu tego tematu nie rozumiem.
--- Koniec cytatu ---

To ja ci wyjaśnię. Problem polega na tym, że nie tylko on gra w tę grę. No ale jego zachowanie jest śmieszne, nie ukrywajmy tego. Już wiesz o co chodzi?

Rysownik:

--- Cytat: Peanut w 21 Sierpień 2008, 21:23:05 ---Człowieku, tak to możesz ty sobie mówić z kumplami, bo każdy normalny polityk czy ktokolwiek inny ma na tyle rozumu we łbie, że prędzej powie po prostu Polska, niż tekst który przytoczyłeś...

--- Koniec cytatu ---
Gdybyś może był bardziej domyślny, wiedziałbyś, że też o tym wiem i specjalnie tak powiedziałem. Jak mówiłem ta sprawa mi zwisa, ale nie zwisa mi obrażanie mnie.

--- Cytat: Peanut w 21 Sierpień 2008, 21:23:05 ---No ale jesteś [idiotą][...]

--- Koniec cytatu ---
Mogę podsumować to tak: Kto kogo przezywa, ten tak sam się nazywa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej