Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
buntownicy wierni królowi?
Magnus Dux Wolly:
Buntownicy to nie najemnicy orków którzy służą z przymusu.
Wg.mnie buntownicy są lojalni ale i tak paladyni bardziej. :mellow:
Ci@cho:
Lepiej po prostu grac i nie czytac instrukcji.
--- Cytat: Magnus Dux Wolly w 09 Grudzień 2008, 12:26:06 ---Buntownicy to nie najemnicy orków którzy służą z przymusu.
--- Koniec cytatu ---
Najemnikom sie podoba zycie w myrthanie pod wladza orkow. Po tym ssylaniu wiezniow do bariery prawie nikt go juz nie darzyl miloscia. I to sie przyczynilo do jego smierci...
Mowa o krolu oczywiscie.
Oski1:
Najemnicy służą dla orków dla kasy. :mellow:
Buntownicy są wierni królowi i byli wierni a poza tym nienawidzą orków. <_<
#Milten#:
Z resztą buntownicy są wyznawcami Innosa (możecie to zobaczyć na tawernie w Gothicu III klikając zakładkę frakcję), a król Rhobar II oraz paladyni, którzy mu służą są wyznawcami Innosa.
McSloniu:
--- Cytat: Crono w 27 Marzec 2009, 11:27:23 ---Wierni? Moze nie do konca, byly dla nich wazniejsze sprawy, jak np. oni sami. Egoizm, nie wszyscy ale wiekszosc. Zreszta Rhobar tez taki byl, mimo ze pier*olil o koncu wojny, patriotyzmie i tego typu sprawach wazniejsze bylo zeby zabic Zubena bo stanowil dla niego zagrozenie. Wlasciwie nie wiem jakie zakonczenie byloby prawidlowe, wiem tylko, ze Spellbound dal dupy wybierajac jedno, najprostsze rozwiazanie i najmniej kreatywne.
--- Koniec cytatu ---
Rhobar rozkazuje zabić Zubena, ponieważ ten jest przywódcom Asasynów. Jego śmierć wzbudziła by nadzieję na to, że zło można pokonać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej